Waarom het nooit het juiste moment is

Aan het eind van de zomer maken we vaak de balans op. Je wil namelijk niet weer zo gestressed je vakantie ingaan, of je hebt dingen die je graag wil oppakken, misschien nog een cursus doen voor dat de feestdagen zich weer aandienen. Of een goede gewoonte gaan creΓ«ren…

Na de zomer is ook een tijd dat de sportscholen bomvol zitten, net zoals het begin van het jaar. De nazomer is echt een overgangsperiode. daarom deel ik in dit bericht mijn Podcast over al die redenen waarom je nu niet kunt beginnen, of wat maakt dat je het uitstelt…..

Herken je dat ook? Heb jij ook nieuwe ideeΓ«n, of dingen waar je nu echt aandacht aan wil geven?

Ik herken het in ieder geval wel πŸ™‚ De valkuil is dat je er veel over kunt praten en over na kunt denken, maar dat het echt zit in het daadwerkelijk gaan DOEN. Nu heb ik natuurlijk een bedrijf waarin ik veel bezig ben met zelfontplooiing door middel van tijd maken voor jezelf, meditatie en tijd maken om tot rust te komen. En dit willen we allemaal wel. Maar ik merk zelf ook hoe lastig het kan zijn om er voor de volle 100% voor te gaan, zonder redenen dat het nu niet uitkomt, of dat het net niet goed past in je schema, of dat je toch echt liever nu wil Netflixen, etc.

Het vergt moed, aandacht en daadkracht om nieuwe gewoonten in te zetten.Β 

Beluister mijn podcast hieronder, of check mijn Doe minder, Leef meer podcast via iTunes of Spotify!

Β 

Blijf op de hoogte en laat je inspireren

Schrijf je in voor mijn Inspiratiemail

Add A Comment