Doe deze meditatie om te leren vergeven

Vergeven is wel een dingetje.
Want..... Hoe dan?

We zijn allemaal mensen en in de chaos van het leven komen we ook nog behoorlijk wat andere mensen tegen die we liever niet waren tegen gekomen. Sommige van deze mensen hebben invloed gehad op hoe ons leven is gegaan. Dat laatste is extra lastig, al helemaal als ze iets hebben gedaan wat ons leven zo negatief heeft beïnvloed, dat vergeven wel het laatste is waar je aan denkt.

Ik heb best wel last gehad van gedrag van mensen en mijn boosheid naar ze toe. Het vrat mij op van binnen en wat ik ook probeerde, vergeven lukte mij niet. De boosheid, de innerlijke onderhandeling. Poeh niet makkelijk.

Misschien ga je ook door zoiets heen, of je wil leren loslaten, maar het lukt je niet, of je hebt geen idee waar te beginnen. 

Ik help je graag op weg met deze aflevering over Vergeven. We gaan dieper in op het thema vergeven en je ervaart  een meditatie die gaat helpen bij vergeven.

Je kunt de aflevering als video bekijken, of beluisteren als podcast.

Soms kun je iets pas loslaten, als je het durft vast te houden.

Maria

Kijk de video

beluister als podcast

Ontvang jij al InspiratieMail van mij?

Add A Comment