Meer doen is waarschijnlijk wel iets wat je goed kunt

Misschien is de vraag vooral: Kun je ook minder doen? Dus wat fijn dat je op mijn website bent, want vertragen & minder doen is mijn specialiteit.

Tijd nemen voor jezelf, weer in contact komen met jouw eigen ritme en jouw kracht. Minder zorgen maken en onrust in je lijf ervaren. Dat is wat iedereen wel graag wil. Misschien merk je dat het leven je regelmatig overspoelt, je wordt geleefd in plaats van dat jij echt middenin het leven staat. Je bent nu hier en dat is het begin van verandering, namelijk gehoor geven aan de wens in jou om weer te ervaren wie jij bent en wat je nou echt wil. 

Neem even een diepe adem in ……En weer uit … Hoe was dat?

Misschien dacht je: ‘Nou Maria geen zin in nu hoor’, of vond je het juist fijn. Wat het ook is, het is ok. Op een laagdrempelige manier kan ik je meenemen naar een leven waarin je meer aandacht hebt voor jezelf en voor je omgeving. Vooral als je merkt:

 Dat je hard gewerkt hebt de laatste jaren

 Continu bent doorgegaan

Misschien wel in een burn-out zit of hebt gezeten (ik heb het zelf meerdere malen mogen ervaren)

Dan is het niet niks, dat minder doen…

Inchecken bij jezelf

Ik weet hoe het is om hard te werken aan jezelf en aan je leven. Veel moeten en willen en kunnen…. Dit kan heel vermoeiend zijn, want stiekem ben je zo continu met jezelf in gevecht. Je leest vast wel inspirerende boeken of artikelen in de hoop dat je het kunt toepassen in je leven. Je hebt dromen! Maar in het dagelijks leven ben je helaas vaak gestressed, vermoeid en staren de to do lijsten of de was je aan. Inspirerende boeken eindigen toch vaak op een mooie stapel (ik heb er stiekem ook eentje)

Wat als jij daadwerkelijk meer tijd hebt voor jezelf?

In contact staat met je lichaam?

Meer mindful momenten creëert in je leven?

Je daadwerkelijk kiest voor meer aandacht voor jezelf.

Want dit lijken we te zijn vergeten soms, dat jij zelf toch echt de enige bent die kan zorgen voor zichzelf.  Dit betekent dat alleen jij in staat bent om vanuit een plek van liefde en zelfcompassie om te gaan met jezelf.

Ik coach en begeleid je graag met liefde en aandacht naar een leven waarin je minder moet en doet. Ik ben dus Maria en de afgelopen jaren heb ik inspiratie mogen delen op het gebied van meditatie en leven met meer aandacht. Ik coach vrouwen naar een leven waarin ze ontdekken wie ze zijn en wat ze willen in het leven. 

Door middel van meditatie, lichaamswerk, zelfcompassie & rituelen kom je weer dichter bij jezelf. 

Samen aan de slag met liefde & aandacht

Ik werk met coaching zowel op afstand (b.v. via Skype) en bij mij in de praktijk. Waar je ook woont, alles is mogelijk. Maar misschien wil je eerst eens vrijblijvend kennis maken? Dat kan natuurlijk. Je kunt hier een afspraak boeken. 

Ik heb een speciaal coachingsprogramma gemaakt, zodat je ook naast de coaching thuis aan de slag kunt met oefeningen. Laagdrempelig en effectief. 

In het bedrijfsleven geef ik training op het gebied van stress reductie & Mindfulness. Kijk dan hier voor mijn ervaring en wat ik voor je kan betekenen. Mocht je graag laagdrempelig en gratis aan de slag willen? Dat kan ook, hier vind je mijn gratis aanbod.

Laten we kennismaken!

Wanneer je behoefte hebt aan meer zingeving in je leven, minder stress, minder leven in je hoofd met een spiritueel tintje? (Trust me dit heeft niks te maken met religie of ‘geloven’)

Dan nodig ik je uit voor een gratis sessie (45 min.). Dit kan via Skype of telefonisch.

Door middel van beelden komen we in gesprek en kan ik je helpen in welke stappen jij nodig hebt om al je dromen tot actie te brengen, zonder hard te werken. Klinkt goed toch?