Mindfulness helpt bij stress en (chronische) ongelukkigheid

Ken je de 8 weekse Mindfulnesstraining? Deze training neemt je in 8 sessies mee door middel van oefeningen, meditaties en inzichten om weer in te checken bij jezelf. 

Je ontdekt hoe je van een Human Doing, weer naar een Human Being gaat. Oftewel uit je hoofd in je leven.

Ik begeleid al jaren deze 8 weekse trainingen, zowel in groepen, als online, in bedrijven en aan particulieren en bied het nu alleen nog 1 op 1 aan, online via Zoom. 

Je ontvangt de training die wereldwijd gegeven wordt, een werkboek en mijn deskundige begeleiding. Sommige verzekeraars vergoeden dit traject en ook werkgevers staan vaak open voor het vergoeden van deze 1 op 1 Mindfulness training.

Nog mooier aan een 1 op 1 training is dat je echt in kunt gaan op jouw thema’s en wat er speelt in jouw leven.

Wat levert deze training je op?

Boek een gratis sessie en ontdek wat Mindfulness voor jou kan betekenen

 

Tijdens deze sessie gaan we samen op onderzoek uit wat jij echt nodig hebt wanneer het gaat over jouw energie balans. Deze sessie is online via Zoom, of telefonisch en ik neem je mee in wat Mindfulness voor jou kan betekenen.

Je ontdekt wat Mindfulness in jouw situatie kan betekenen

Je ervaart een Mindfulness oefening 

Je ontvangt concrete tips die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven

En je ontvangt mijn advies voor jou

Of stuur een mailtje naar info@mariaterbeek.nl, mag ook 🙂

Het was fijn om zo 1-op-1 begeleiding van Maria te ontvangen. Door de sessies zelf en door dit ook thuis toe te passen, ben ik me veel meer bewust geworden van mijn lichaam. Het heeft er voor gezorgd dat ik nu zelf meer ontspanning en rust kan creëren én dat ik beter mijn grenzen weet aan te voelen. Dit kan ik iedereen die veel stress ervaart aanbevelen."