Van niet goed genoeg, naar leven vanuit je eigen kracht

In dit coachtraject neem ik je mee naar de wijsheid van jouw lichaam en je ontdekt hoe je kunt leven leeft in jouw eigen natuurlijke ritme, jouw Flow. Zodat je meer energie hebt, stappen durft te nemen in wat jij nodig hebt en je je vrijer voelt.

Je wil  jezelf volledig accepteren en je bent bereid om de diepte in te gaan en jouw schaduwkant, naast jouw kwaliteiten, ook te omarmen. Je wil de relatie met jezelf herstellen en bent op zoek naar dat puzzelstukje dat jou compleet maakt. 

“Stiekem weet je best wel wat je te doen staat, maar op een of andere manier kwam ik niet in actie. Door jouw begeleiding werd ik mij bewust van mijn patronen en weet ik nu wat ik nodig heb”

Nadia

 

Herken je het volgende?

In dit coachtraject gaan we op reis naar jouw zielsverlangen

Wat fluistert er onder de oppervlakte, welke dromen en ideeën mogen gehoord worden? Wie ben jij als vrouw en hoe heb je dit meegekregen vanuit jouw lijn van vrouwen die je voor zijn gegaan? 

We gaan op reis met Souljourneys, dit zijn begeleide meditaties afgestemd op jou. Daarnaast ervaar je de kracht van journaling en leer je luisteren naar de fluisteringen van je ziel.  Ook gaan we aan de slag met een super praktische methode die altijd resultaat oplevert, we doen een opstelling van jouw familiesysteem en je ontdekt concreet welke patronen niet van jou zijn en wat je dus mag loslaten

“Ik heb de online familieopstelling als heel helpend ervaren. Maria kende mijn situatie door een grondige vragenlijst. Tijdens de online opstelling liet ze mij kiezen welk poppetje we gingen inzetten voor welke persoon en hoe ik die gepositioneerd wilde hebben ten op zichtte van mezelf. 

Door me te laten nadenken over wie waar staat en me te laten voelen wat dat mij doet heb ik inzichten gekregen en gevoeld waardoor ik weer een stap verder ben. Waardoor ik beter begrijp wie ik ben en waarom ik doe zoals ik doe en dat dat oké is.

Ik kan dit echt aanraden.”

Ellen

Je krijgt meer energie

We gaan op onderzoek uit hoe jouw natuurlijke cyclus verloopt als vrouw, zodat je goed weet wanneer het tijd is voor actie en wanneer je kan rusten. 

3

Ik ben dit traject met Maria in gegaan terwijl ik in een moeilijke periode zat, waarin ik meer rust en acceptatie zocht. Door Maria ben ik meer bewust geworden van de signalen van mijn lichaam en heb dit ook de ruimte kunnen geven. Maria ondersteunt je hierin met ademhalingsoefeningen en meditaties, waarin je vrij bent om er iets voor jezelf uit te halen. Tijdens de gesprekken en journaling opdrachten kwam ik tot inzichten die ervoor zorgen dat ik dingen vanuit een ander perspectief kan zien en waardoor mijn mindset ook meer in balans is geraakt. Ik vind het fijn dat Maria mij vrij heeft gelaten om zelf een weg te vinden in wat ik ervaarde, welke inzichten ik verkreeg en wat ik daarmee doe

Elize

Na een paar sessies met Maria is mijn leven in een turn-around-modus. Maria is warm, medelevend en scherp. Ze creëert een omgeving van vertrouwen en veiligheid waarin ik me veilig voelde. Door een combinatie van praten, lichaamswerk en meditatieve oefeningen lieten mijn sessies met Maria me toe diep diepgewortelde overtuigingen en gewoonten te uiten die me niet langer dienden, en de moed te krijgen om mijn echte waarden te omhelzen en ernaar te handelen. Ik ga deze volgende fase van mijn leven met duidelijkheid, vertrouwen en optimisme binnen, grotendeels dankzij mijn sessies met Maria

Bridget

Ik ben er niet voor iedereen ...

Samenwerken met mij is intensief. Mijn traject is gebaseerd op jarenlange ervaring in wat wel werkt voor mij en wat niet. In dit traject bied ik twee opties: of een verkort traject van ong. 2 maanden, of een langer traject van 3 tot 6 maanden. Ik werk graag samen met vrouwen die bereid zijn om te investeren. Investeren in tijd, inzet, durf en geld. 

Ik werk ook met vrouwen die al ervaring hebben met meditatie en coaching, je hebt b.v. al een keer hulp gehad van een psycholoog. En je werkt met mensen, je coacht zelf ook of je werkt bijvoorbeeld in een sociaal/ zorg beroep

Vrouwen met wie ik werk hebben b.v. al eerder een keer een burn out gehad, of een pittige periode gehad.

Stel je eens voor....

Feminine Flow

Een coachtraject speciaal voor jou
Mijn trajecten zijn zorgvuldig opgesteld na jarenlange coachervaring

Dat betekent dat je met mij gaat samenwerken met een begin en eindpunt

Je ontvangt het volgende:
 • Een welkom "Feminine Flow" pakket
 • Online familieopstelling
 • Online Coachsessies
 • Persoonlijke souljourneys (meditaties)
 • Journaling opdrachten speciaal voor jou
 • Extra oefeningen, op maat voor jouw situatie
 • Persoonlijke card reading
 • Je ontvangt een concreet stappenplan na ons traject
 • Extra oefeningen & meditatie bibliotheek (optioneel)
 • Op locatie een 1 op 1 dag ervaren (optioneel)
 • Mijn prijzen zijn vanaf 595 euro (gespreid betalen is mogelijk)