Ontdek weer wat jij nodig hebt

Ontvang op een laagdrempelige en vrolijke manier theorie, tips en mijn eigen ervaringen in het omgaan met stress. NIEUW sinds januari 2019 met een video serie waarin ik je meeneem door de stappen heen! 

Video afspelen

 Waarom ik dit E-Book heb geschreven en de video serie heb opgenomen die hierbij hoort? 

Dat komt omdat wat ik ook deed, ik kon dat gejaagde gevoel maar niet verminderen. Ik bleef continu super gestressed. Het verlamde mij, zorgde ervoor dat ik maar door bleef sjeezen en ik van alles moest bereiken. Gelukkig werd ik daar niet van. 

En dit hoor ik ook van de vrouwen die ik begeleid, dat het zo lastig is om jezelf op de eerste plek te zetten. En dat je wel graag wil ontspannen… Ja maar hoe dan?

Dit kan anders. Echt waar 🙂

Download mijn E-Book en je ontdekt drie stappen die helpen bij minder stress ervaren.

Je doet kennis en ervaringen op die super effectief zijn bij het omgaan met stress

Je ontdekt hoe jij weer JA kunt zeggen tegen jezelf

Dat je weer goed voor jezelf kunt zorgen zonder dat je daardoor hard voor hoeft te werken of jezelf moet veranderen.

Sterker nog, je mag juist minder doen en werken aan jezelf.

Vul jouw email adres en naam hieronder in en ik mail je mijn E-Book!

Bij invullen van je naam & emailadres ga je akkoord met mijn privacybeleid. Je ontvangt zo nu en dan een mail met inspiratie. Afmelden kan altijd hoor 🙂
Heb je hier vragen over, stel ze gerust hoor