Lukt het je niet patronen te doorbreken?

En wil je samen sparren of een familieopstelling het juiste middel voor jou is? 

Boek dan vrijblijvend een afspraak met mij. 


Ervaar de transformerende kracht van een Familieopstelling

Er komt steeds meer wetenschappelijk inzicht in hoe traumatische gebeurtenissen doorgegeven worden van generatie op generatie. Zonder dat je het door hebt leef je bijvoorbeeld het onvervulde leven van een voorouder, of stap je in patronen waar je oma ook al mee worstelde.

Een familieopstelling helpt om zonder dat je alle feiten hoeft te weten toch inzicht verkrijgt in welke patronen niet van jou zijn en je dus mag loslaten. Of wanneer je bijvoorbeeld leeft volgens de verwachtingen van een ander en je steeds maar niet echt doet wat jij wil. 

Een familieopstelling is een fysieke weergave van jouw familie, zonder dat jij daar je familie bij nodig hebt. Je kunt opstellingen met daadwerkelijke mensen doen, dan zijn de mensen representant voor b.v. jouw vader of moeder, maar dit kan ook heel goed met poppetjes, badeendjes (ja echt ook een keer gedaan), etc.. 

Wanneer zet je een familieopstelling in?

Je merkt dat je steeds tegen bepaalde dingen aanloopt en het lastig is bepaalde patronen te doorbreken, je hebt een burn-out gehad, of misschien wel meerdere. Een opstelling geeft inzichten die je gegarandeerd verder helpen.

“Maf hoe de poppetjes gingen leven en echt voor mijn vader en moeder stonden. Ik heb nog maanden profijt gehad van deze opstelling, vooral in het contact met mijn moeder ben ik nu steeds rustiger en durf ik mijn eigen gang te gaan”

Aldus Femke die bij mij een online familieopstelling heeft gedaan.

Voorbeelden van thema's waarbij familieopstellingen goed helpen

  • Je bent steeds zo moe en snapt niet hoe dit komt
  • Je blijft maar geven en geven, maar merkt dat je wat opbrand
  • Je voelt je vaak wat somber, of onbestemd en hebt het gevoel dat dit niet van jou is
  • Je wil je zelfverzekerder voelen
  • Je loopt vast in je werk of in je onderneming
  • Je hebt een Burn out gehad en wil meer inzicht in hoe het zo ver heeft kunnen komen
  • Je merkt dat je het lastig vindt om echt ruimte in te nemen


De oefeningen werkten erg goed voor reflectie en de familieopstelling herinnert mij nog vaak aan welke (onterechte) verantwoordelijkheden ik op mij neem. Ik vond het ook fijn dat je vaak liet merken dat dingen/gevoelens/ervaringen er mogen zijn en er de ruimte voor nemen, dat werkte als een soort herinnering om dingen los te laten

Hoe werkt een familieopstelling met mij?

Ik werk met een drie online sessies via Zoom (andere online opties ook mogelijk). Het voordeel van online is:

  • Dat je het vanuit je eigen plekje kunt ervaren
  • Het net zo effectief is
  • En je niet afhankelijk bent van de mensen die representant zijn
 

Sessie 1 

De eerste sessie gaan we in op jouw vraag of thema en ervaar je een Soul Journey, dat is een meditatie afgestemd op jou om echt even in te checken bij jezelf en je vraag. Na deze sessie ontvang je een uitgebreide vragenlijst die ik gebruik als voorbereiding op de familieopstelling. 

Sessie 2 

We beginnen met een meditatie en doen dan de familieopstelling, je kiest jouw familie in de vorm van poppetjes en daarmee werken we online. De kracht van deze opstelling zit in de eenvoud en laat direct patronen zien die jou bijvoorbeeld belemmeren. 

Sessie 3 

Dit is een reflectiemoment en ik geef je nog wat observaties vanuit de opstelling en vragenlijst mee. Je ervaart wederom een Soul Journey, een meditatie die specifiek op jouw thema ingaat.

Je ontvangt nog meer:

Je ontvangt van mij extra meditaties die ik persoonlijk voor je uitzoek en opneem tijdens de sessie. Zodat je daarna verder kunt met jouw thema. En ik trek een Orakelkaart na elke sessie met een boodschap die ik met je deel.

Nieuwsgierig?

Naast de opstelling kies ik dus voor twee extra sessies met jou en neem daardoor meer de tijd dan gebruikelijk bij opstellingen. Zodat je met de juiste vraag instapt en daarna met concrete stappen verder kunt. Het is een kort en krachtig coachtraject.

Vind je het fijn om eerst even te sparren met mij? Dat kan natuurlijk, vul dan onderstaand formulier in en je hoort snel van mij. 

Ik vond je echt een hele fijne coach en ben erg blij dat ik de stap gezet heb om naar je toe te gaan. Je stelde me gelijk op mijn gemak wat het voor mij ook een stuk makkelijker maakte. Je hebt me in een korte periode veel geleerd over mezelf en nieuwe dingen waar ik heel veel kracht uit haal en ook makkelijk kan toepassen in dagelijks leven.

Ik heb door de coaching weer de kracht in mezelf terug gevonden

Ontvang een gratis Mini Meditatie voor elke dag

Mediteren kun je leren

Check in bij jezelf

Ontvang een gratis Mini Meditatie voor elke dag