In de media

Een artikel over mindfulness en natuur

Door Dagblad Trouw werd ik geïnterviewd over mijn werk en eigen ervaringen.

Burnout en andere ervaringen

Een artikel over mijn burn-out in 2016.

Een interview over mijn burnout en de workshops die ik heb gegeven aan scholieren voor NPO.

De eerste keer in de krant! 

In 2012 organiseerde ik Mindfulness wandelingen en Inspiratiewandelingen en in deze oefening liet ik mensen de wereld zien als ze focussen. De reacties waren overweldigend, na de wandeling voelden mensen ze zich weer ontspannen en vooral geïnspireerd. Een dame zei dat ze door de wandelingen weer de motivatie kreeg om weer te gaan schilderen.

Waar kun je mij nog meer vinden?

LinkedIn

Benieuwd naar mijn vooropleidingen en werkervaringen? Check mijn LinkedIn

Video's

Video's over stress en meditatie. Je kunt direct aan de slag en de tips in de video's implementeren in je dagelijks leven.

Podcast

Ben je meer van onderweg luisteren. Probeer dan eens mijn Doe minder, Leef meer podcast! Ook beschikbaar op iTunes & Spotify

FaceBook

Regelmatig post ik tips & updates op mijn FaceBook pagina