Doe je ook mee?

Meer doen kun je waarschijnlijk wel, de vraag is eerder, kun je ook minder doen? Daarom neem ik je in deze mini training stap voor stap mee en ga je aan de slag met kleine oefeningen zoals:

  • Wat zijn intenties en waarom helpen deze je bij minder leren doen?
  • Wat zegt de wetenschap over ontspannen en wat kun je praktisch zelf doen?
  • De kracht van meditatie op een super simpele manier
  • Hoe jij er voor kunt zorgen dat je geen weken vrij hoeft te nemen om bij te komen, maar dat je juist in je dagelijks leven meer rust vindt!
Zodat jij:
  • Meer rust in je hoofd ervaart
  • Je blijer voelt
  • Vriendelijker bent voor jezelf
  • Je weet wat je kunt doen als je het te druk hebt
  • En inzichten hebt opgedaan om patronen te doorbreken

Je ontvangt video’s, schrijfopdrachten, meditaties en meer tijdens deze training. Je hebt de tijd om dit stap voor stap te doorlopen en het is zo zo ingericht dat het juist toe te passen is in jouw dagelijkse leven.

Schrijf je in en ik houd je op de hoogte zodra de eerste video & opdracht Live is! 

Ja ik wil minder leren doen

P.s. check je Spam, soms beland ik daarin. Gaat er iets mis? Je kunt altijd even een mailtje sturen naar info@mariaterbeek.nl.

Ervaringen met deze mini training

Deze mini training was fijn, concreet en goed in te passen omdat de video's, meditaties en schrijfopdrachten precies lang genoeg duurden. Even een moment van reflectie en zelfcompassie, dat zou ik vaker moeten doen.

Eveline

Ik heb de Doe minder, Leef meer Training als heel waardevol ervaren. Je kunt zien dat Maria er veel werk in heeft gestopt, dit straalt zoveel liefde uit, en dan is het ook nog helemaal gratis! Maria heeft een fijne stem om naar te luisteren en geeft duidelijk uitleg bij de onderwerpen. Het was een mooi vormgegeven leeromgeving (het oog wil ook wat) en ik zou hem iedereen aanraden!

C. Holt

Wat je zoekt ben jezelf

Misschien herken je dat je wat zoekende bent, naar jezelf, naar wat jou nou blij maakt, naar wat je nodig hebt om meer rust in je leven te krijgen? Of je hebt een burn-out ervaren, je voelt je overspannen, gestressed. Je wil ontdekken of meditatie iets voor je is, of hoe je kunt leven met meer aandacht voor jezelf

Je wil meer energie, rust en tijd voor jezelf

Je wil weer kunnen ontspannen

Je wil je vrij voelen, blij, 

Gelukkig

Dit kan. Want als ik het kan, kan jij dat ook 😉 En daarvoor hoef je echt niet te veranderen, of hard aan de slag te gaan met jezelf. Maar dit is waarschijnlijk wel wat je gewend bent, hard werken, verantwoordelijk zijn voor alles en iedereen, het goed willen doen, jezelf nog meer willen verbeteren.

Schrijf je in en ervaar het zelf

Regelmatig organiseer ik gratis trainingen en intensives. Enkele reacties:

"De intensive was fijn, concreet en goed in te passen omdat de video's, meditaties en schrijfopdrachten precies lang genoeg duurden. Even een moment van reflectie en zelfcompassie, dat zou ik vaker moeten doen".

"Fijne inzichten en oefeningen, dit kan ik echt goed gebruiken en thuis doen"


"Ik vind het zo leuk dat je herkenbare voorbeelden aandraagt. Daarnaast doe je dit heel laagdrempelig en ben je open"

"Je geeft echt een heldere benadering van dingen en de tips zijn heel fijn om te doen"

Reacties van deelnemers

Over mij:
Ook ik heb deze reis gemaakt

Ik ben Maria en ik neem je graag mee naar een leven waarin je minder doet en moet van jezelf.

Want als jij niet goed voor jezelf zorgt, wie doet het dan wel?

Zelf heb ik de nodige stress ervaren en lag ik er regelmatig ‘af’ Soms vroeg ik mij echt af: Hoe dan?! Hoe doet iedereen het, zo ogenschijnlijk gelukkig zijn en de dingen doen waar je blij van wordt. En zoals alles continu veranderd, is dit ook verandert voor mij. Nu inspireer en coach ik vrouwen om weer in te checken bij zichzelf met oefeningen zoals meditatie, journalling en wetenschappelijk bewezen effectieve methodes.

Lees hier meer over mij