Geef Ruimte aan Jezelf

Je vraagt het waarschijnlijk niet hardop, maar je verlangt naar tijd & aandacht helemaal voor jezelf. 
Je wil ervaren hoe dat ook alweer is….

Ontspannen 

Blij zijn met je lichaam

Rust in je hoofd

Voor jezelf zorgen zonder schuldgevoel

Dat jij even niet degene bent die ALLES moet regelen en organiseren

 

WomanUp is er speciaal voor jou als Vrouw

Jij bent geen ‘one size fits all’. Jij bent uniek en je verdient alle aandacht. WomanUp is coaching voor vrouwen en staat dan ook voor weer terug komen bij jezelf, jezelf leren waarderen met alles er op en er aan. 

Het resultaat? 

Dat jij weer volledig in het leven durft te staan en er weer ruimte is voor dromen en dingen doen waar je blij van wordt. Je komt weer in contact met vrouw zijn en alles wat daarbij hoort en geloof me, daar is nog heel veel moois in te ontdekken! 

Vrouw zijn en de cycli mis ik enorm in de coaching die wordt aangeboden bij bijvoorbeeld stress. Terwijl jij stress echt anders ervaart en dit heeft een andere aanpak nodig. Toen ik zelf in contact kwam met wat vrouw zijn betekende voor mij, ging er een wereld aan herkenning en ‘aha’ momenten voor mij open.

Dit gun ik jou ook.

Wat goed is voor jou, is ook goed voor jouw omgeving. Wanneer jij zorgt voor jezelf en contact durft te maken met wat je voelt en jouw lichaam, dan geef je het voorbeeld en zorg je dus ook goed voor je kinderen of partner, of andere mensen in je omgeving die jou dierbaar zijn. 

Ben jij het zat om steeds achter jezelf aan te rennen? Continu je opgejaagd voelen?

 Wil je leven vanuit je hart en niet vanuit je hoofd? 

Je eigen vrouwenlichaam weer waarderen? 

Lees dan verder….

 

Creëer Balans in je leven

Ga met mij mee op reis, een reis naar zelfcompassie, contact met jouw lichaam. Ervaar hoe het is om weer terug te keren naar de persoon die je zo graag wil zijn. 

  • Ontdek de signalen van jouw lichaam
  • Laat de stress van je afglijden
  • Jij zet jezelf weer op de eerste plek
  • Je zorgt goed voor jezelf en dus ook voor anderen!
  • Blij en ok met jezelf. Zonder schaamte.
Klinkt goed toch? Ja, dit is ook mogelijk voor jou, dat weet ik zeker.
Coaching maakt het mogelijk om in een korte tijd patronen te doorbreken. Zodat jij niet steeds opziet tegen de volgende dag, of die stapel boeken die je nog zo graag wil lezen, je leest ze gewoon!

Op afstand en toch dichtbij

Coaching kan online, via Skype, of telefoon, of Zoom…. of bij mij in de praktijk. De mogelijkheden zijn tegenwoordig groot!

Dit hoeft niet lastig te zijn, of afstandelijk aan te voelen. Ook al heb je nog nooit geskyped. Het is alsof ik naast je zit, maar dan lekker thuis in jouw woonkamer. Je ontvangt toegang tot een online leeromgeving boordevol oefeningen en inspiratie.

Ik neem je stap voor stap mee hoe dit gaat. Lekker veilig vanuit jouw eigen thuis met een kop thee op de bank. 

Wil je langskomen? Mag nog steeds hoor, ik werk vanuit omgeving Leiden.

 

Laat mij jou helpen

De keuze maken om echt voor jezelf te gaan is niet makkelijk. Dat weet ik ook uit eigen ervaring. En toch voel je:

Je wil zo graag dat het anders is, maar hoe dan precies? 

Je wil weer ervaren hoe je blij bent met jezelf, met je lijf. 

Je wil keuzes maken die goed voor jou zijn, zonder dat jij je schuldig voelt.

Natuurlijk is het fijn om eerst eens kennis te maken en met mij in gesprek te gaan over wat jij nodig hebt en hoe ik nou werk. Dus ik nodig je bij deze uit om een afspraak met mij te maken, dit kan telefonisch, of over Skype. 

Soms heb je hulp nodig en dat is helemaal ok!

Je wil graag werken aan jezelf

Je bent nieuwsgierig

Je hebt eerder hulp gehad van een psycholoog of fysio of andere hulpverlener

Je bent bereid het onderzoek aan te gaan samen met mij

Je voelt die drive om te veranderen

Je bent bereid om te investeren in jezelf, niet alleen qua geld, ook qua inzet en deze ruimte mogen innemen

Je bent nieuwsgierig, naar wat dat betekent; vrouw zijn voor jou, wat jouw lijf je allemaal kan vertellen? Hoe je een minder druk hoofd krijgt

Je bent bereid om JA te zeggen tegen jezelf

Laten we kennis maken

Boek een gratis WomanUp sessie en je hebt echt even tijd samen met mij,  ik geef je 2 superwaardevolle tips om mee verder te gaan.

Voor vrouwen die Ja willen zeggen tegen zichzelf

En merken dat dit nog heel erg spannend is.

I know! 

Vond ik ook en toch ben ik zo ontzettend blij dat ik al die jaren heb geïnvesteerd in ontdekken waar mijn ware kracht ligt. Hoe ik weer mijn eigen beste vriendin kan worden.

Ik gun jou dit ook.

De kosten zijn vanaf 114,95 euro. 

WomanUp, kom in je vrouwenkracht

Vrouwenkracht staat voor mij dat je in contact bent met wat dit voor jou betekent, vrouw zijn en dat je voor jezelf durft te zorgen. Dat je minder doet en moet van jezelf, verzacht en liefde voor jezelf durft te ervaren

Misschien vraag je je af, maar wie is Maria dan? 

Ik ben super down to earth en spiritueel tegelijk. 

Zelfcompassie vormt de rode draad in mijn werk en in mijn eigen leven. Ik droom graag en groots! En ik besef ook dat in het hier & nu de pot met goud ligt. Dit moment aanvaarden, ongeacht wat de toekomst brengt of het verleden heeft gebracht. Oh en ik ben natuurlijk vrouw! In mijn vrouwenkracht, soms onzeker en soms brul ik als een leeuw (mijn sterrenbeeld ;-)) Ik werk intuïtief en heb een super grote rugzak vol met al dan niet wetenschappelijk bewezen methodes. Samen met jou onderzoeken we wat jij echt nodig hebt.

Veelgestelde Vragen

Wat als er dingen naar voren komen die ik niet aankan?

Jij kunt veel aan. Dat sowieso en juist openen voor je gevoel kan best een beetje eng zijn. Ik neem je daar rustig in mee en mocht je nou ervaren dat dit niet is wat je nodig hebt, dan begeleid ik je gewoon naar iets wat je nu wel nodig hebt. 

Ik ben niet technisch wat nu?

Nee, ik ook niet haha. Maar maak je echt geen zorgen, dit hoeft ook niet. Ik heb nu al zo vaak gemerkt dat coaching via skype zo goed gaat, zelfs met vrouwen die nog nooit hadden geskyped in hun leven! En wil je graag langskomen, dan is dit uiteraard ook bespreekbaar (omgeving Leiden). 

Is dit zweverig?

Ehhh, ja en nee. Als je nog nooit hebt gewerkt aan jezelf dan is dit misschien wel een lastige stap om te maken. Veel vrouwen die bij mij komen zijn vooral heel nieuwsgierig naar weer voelen en contact maken met zichzelf en daar horen wel meditaties etcetera bij. Ik neem je daarin mee en het kan ook zijn dat je hier nog niet aan toe bent, dat mag ook! Ik ben er niet voor iedereen en daar ben ik helemaal ok mee 🙂 Dus ik help je dan ook graag verder hoor naar iemand die wat beter aansluit bij jou. 

Is dit duur?

Ja. Investeren in jezelf kost altijd een hoop. Een hoop energie, toewijding en tijd. En dus ook geld. Ik heb verschillende mogelijkheden en betalen kan ook altijd in termijnen. Ik ga er vanuit dat jij wil investeren in jezelf. En als dit niet lukt nu, dan kan ik je misschien helpen met mijn gratis oefeningen en blogs.

Ik werk met pakketten, omdat ik er niet in geloof dat je na 1 sessie met mij ‘klaar’ bent, tenzij je natuurlijk klaar bent met mij 🙂 Dat mag ook hoor. Houd rekening met vanaf 114,95 euro. En weet je.. In mijn wereld is alles mogelijk en uit te vogelen, laten we contact maken en het er over hebben….

Heb je nog vragen? Laat het mij weten!