Zelfzorg

Ervaar diepe rust

Download deze ontspanningsoefening om te herstellen van stress en de continue chaos in je hoofd. 

Deze oefening heet Yoga Nidra, wat staat voor niets doen en je laten meevoeren naar een diepe ontspanning.

Je ervaart verschillende stappen zodat je lichaam weer tot ontspanning kan komen. Want wanneer jij weer ontspanning ervaart, dan kan jouw lichaam stress verwerken en aan de slag met herstellen. 

Gun jezelf daarom met deze oefening de tijd om echt even niets te doen en te verstillen. Ervaar het zelf wat dit doet en download deze oefening. 

Vul je naam en email in en ik stuur je de oefening direct toe

Check ook je spambox, soms beland ik daar in met de oefening…

Ik weet uit ervaring dat het Yoga Nidra mij super goed helpt. Ik doe deze het liefst tussen de overgang van de dag naar de avond, om zo echt even tot rust te komen en de overgang te maken tussen verschillende activiteiten. Maar hier is geen regel voor hoor. 

Ook bij slecht slapen of doorslapen is Yoga Nidra een aanrader. Yoga Nidra betekent vrij vertaald slaap van de yogi en toch zal je merken dat je niet slaapt en niet wakker bent. Dit is nou echte ontspanning.

 

Over Maria

  • Gespecialiseerd in stress & meditatie en werk met wetenschappelijk bewezen methodes zoals
    Positieve Psychologie en Mindfulness.
  • Al tijdens mijn studie deed ik onderzoek naar motivatie en flow. Leven naar je waarden en weten wat je drijft is super belangrijk bij het ervaren minder spanning en stress.
  • Doe minder & Leef meer is mijn motto.
  • Ik hou het graag luchtig en down to earth. Zo gaan we samen aan de slag om patronen te doorbreken. Want als jij niet goed voor jezelf zorgt, wie doet het dan wel?