Yoga Nidra staat voor diepe rust

Download deze oefening om te herstellen van stress en de continue chaos in je hoofd. 

Tijdens deze oefening ervaar je verschillende stappen zodat je lichaam weer tot ontspanning kan komen. Want wanneer jij weer ontspanning ervaart, dan kan jouw lichaam stress verwerken en aan de slag met herstellen. 

Gun jezelf daarom met deze oefening de tijd om echt even niets te doen en te verstillen. Ervaar het zelf wat dit doet en download deze oefening. 

Vul je naam en email in en ik stuur je de oefening direct toe

Check ook je spambox, soms beland ik daar in met de oefening…

Ik weet uit ervaring dat het Yoga Nidra mij super goed helpt. Ik doe deze het liefst tussen de overgang van de dag naar de avond, om zo echt even tot rust te komen en de overgang te maken tussen verschillende activiteiten. Maar hier is geen regel voor hoor. 

Ook bij slecht slapen of doorslapen is Yoga Nidra een aanrader. Yoga Nidra betekent vrij vertaald slaap van de yogi en toch zal je merken dat je niet slaapt en niet wakker bent. Dit is nou echte ontspanning.

 

Over Maria

Ik ben gespecialiseerd in stress & meditatie en werk met wetenschappelijk bewezen methodes zoals Positieve Psychologie en Mindfulness.

Doe minder & Leef meer is waar ik voor sta en vanuit deze basis begeleid ik mensen naar een leven waarin ze weer gaan voelen wat ze echt nodig hebben.

Al tijdens mijn master deed ik onderzoek naar motivatie en flow. Leven naar je waarden en weten wat je drijft is super belangrijk bij het ervaren minder spanning en stress.

Graag hou ik dingen luchtig en down to earth. Zo gaan we samen aan de slag om patronen te doorbreken. Want als jij niet goed voor jezelf zorgt, wie doet het dan wel?

Ik stuur je heel graag deze ontspanningsoefening toe