doorbreek patronen & Herstel de relatie met jezelf

Merk je dat wat je altijd hebt gedaan niet meer zo goed werkt? En dat je er klaar voor bent om te ontdekken wat je nou echt wil? 

Hoe spannend ook. 

Dan kan mijn coachingstraject je ondersteunen. 

De vrouwen die ik begeleid hebben bijvoorbeeld een burn out gehad, of een pittige periode achter de rug, of zijn gewoonweg aan het ontdekken wie ze zijn. Herken jij dat ook?

Aan jezelf werken kan echt heel waardevol zijn, maar ook spannend. Je leest boeken en magazines op het gebied van zelfhulp en spiritualiteit. Misschien mediteer je al, doe je yoga of ga je naar een psycholoog. 

Toch blijft het patroon van hard je best doen aanwezig, zodra je angstig bent of gestressed… Je grijpt naar meer controle en perfectionisme. Daardoor blijf je in de cirkel van hard werken.

Je kunt dan mediteren wat je wil, ontspannen blijft lastig. 

Daarom wens ik je toe dat je van jezelf durft te houden, dat je minder durft te doen, durft te zorgen voor jezelf. 

Doorbreek je patronen
Zet dat gepieker uit
Breng jouw ideeën en dromen tot werkelijkheid 
Ervaar jouw gevoeligheid als grote kracht
Durf zelfliefde toe te laten
Gooi de rollen die je niet meer wil overboord

Zeg JA tegen jezelf

Misschien droom je om voor jezelf te beginnen, of meer te reizen

Wil je  schilderen, of iets te creëren met je handen

Wil je ontdekken hoe het is om je meer vrouw te voelen te voelen

Je zekerder te voelen in je werk, of promotie te maken, of gewoonweg te vragen om loonsverhoging omdat je dat verdient.

Mijn missie is om je terug te brengen naar je Eigen Wijsheid, naar liefde voor jezelf

Want als jij niet goed voor jezelf zorgt, wie doet het dan wel?

"Het coachingstraject heeft mij opgeleverd dat ik beter naar mijn lichaam kan luisteren en dat ik het sneller accepteer als ik even te moe ben om iets te doen. Ook heb ik geleerd dat twijfelen niet erg is, maar juist ook goed kan zijn. En ik heb weer wat geleerd over hoe ik precies in elkaar zit! Maria komt heel erg kalm over, wat erg fijn is, zeker bij het beantwoorden van moeilijke vragen. Ook vind ik Maria's stem erg fijn is om naar te luisteren bij de meditatie oefeningen.

A.

Wat je kunt verwachten

We gaan eerst werken aan meer rust nemen en tijd voor jezelf inbouwen, zodat je hele systeem kalmeert. Want je kan pas echt iets veranderen als jouw lichaam toty rust komt.

Dan gaan we op onderzoek uit met verschillende methodes, zoals meditaties, souljourneys, journalling, een vrouwenlijn opstelling en meer. Waar komt bijvoorbeeld jouw behoefte van controle vandaan? Waarom wil je overal grip op hebben? 

Wanneer je dat hebt ontdekt gaan we onderzoeken waar jij warm voor loopt, wat je graag wil doen in je leven en maak je concrete stappen.

Maar goed, je wil toch wel eerst weten hoe dat praktisch gaat?

Boek een gratis sessie waarin we:

  • kennismaken

  • Je een meditatie ervaart speciaal voor jou

  • Ik je tips geef 

  • En we de mogelijkheden onderzoeken wat jij echt nodig hebt

Boek een gratis Coachingsessie

Samen onderzoeken wat jij nodig hebt

Ervaringen

Maria straalt ontspanning, interesse en vriendelijkheid uit, met een gezonde dosis relativering en humor

S.

Maria is een superfijne coach. Je voelt je meteen op je gemak bij haar en ze weet door goed te luisteren en de juiste opdrachten heel snel het 'probleem' naar voren te halen en je daarmee te helpen om eraan te werken.

M.

 

Twijfel je?

Ervaar je angst dat je dingen gaat tegenkomen die je niet wil tegen komen?

Of schaam je je misschien dat je hulp moet vragen?

Vind je het egoïstisch om zo met jezelf bezig te zijn?

Is geld een obstakel en of het wel wat gaat opleveren?

Of vraag je je af je er wel tijd en ruimte voor hebt?

Uit ervaring weet ik dat je leven vanzelf gaat stromen als je in contact bent met jezelf. En daar kan coaching je super goed bij helpen. Coaching is niet alleen nieuwe dingen leren, het is ook het activeren van wat al in jou aanwezig is. Ik werk met concrete oefeningen en uiteraard veel fijne meditaties en het mooie is, je hoeft juist niet hard te werken aan jezelf. Minder doen en moeten, dat is wat ik je hoop mee te geven, levert hele mooie resultaten op. Daarvoor hoef je niet je hele leven om te gooien. Dus ja dit is het juiste moment 🙂 

Het was fijn om zo 1-op-1 begeleiding van Maria te ontvangen. Door de sessies zelf en door dit ook thuis toe te passen, ben ik me veel meer bewust geworden van mijn lichaam. Het heeft er voor gezorgd dat ik nu zelf meer ontspanning en rust kan creëren én dat ik beter mijn grenzen weet aan te voelen. Dit kan ik iedereen die veel stress ervaart aanbevelen."

C.

Boek een gratis sessie.


Meest gestelde vragen

Hoe werkt online coaching?

Het is alsof ik naast je zit, maar dan ben je lekker thuis. Veel vrouwen geven aan dat dit eigenlijk best fijn is. Want je hoeft even niet af te stemmen op een ander en je bent op je eigen fijne plekje. Het is ook makkelijker in te plannen, minder reistijd en flexibelere mogelijkheden voor jou. je ontvangt een link naar mijn online coachkamer en daar ontmoeten we elkaar. Je ontvangt ook toegang tot een online leeromgeving boordevol oefeningen en inspiratie waarin ik  je meeneem in mijn methode om weer dichter bij jezelf te komen

Ik neem je stap voor stap mee hoe dit gaat. Lekker veilig vanuit jouw eigen thuis met een kop thee op de bank.

Wat als er dingen naar voren komen die ik niet aankan?

Jij kunt veel aan. Dat sowieso en juist openen voor je gevoel kan best een beetje eng zijn. Ik neem je daar rustig in mee en mocht je nou ervaren dat dit niet is wat je nodig hebt, dan begeleid ik je gewoon naar iets wat je nu wel nodig hebt. 

Ik ben niet technisch wat nu?

Nee, ik ook niet haha. Maar maak je echt geen zorgen, dit hoeft ook niet. Ik heb nu al zo vaak gemerkt dat coaching via Zoom/ Skype of iets anders, zo goed gaat, zelfs met vrouwen die nog nooit hadden geskyped in hun leven! De techniek wordt steeds makkelijker. Dus echt waar dat komt goed.

Is dit zweverig?

Ehhh, ja en nee. Als je nog nooit hebt gewerkt aan jezelf dan is dit misschien wel een lastige stap om te maken. Veel vrouwen die bij mij komen zijn vooral heel nieuwsgierig naar weer voelen en contact maken met zichzelf en daar horen wel meditaties etcetera bij. Ik neem je daarin mee en het kan ook zijn dat je hier nog niet aan toe bent, dat mag ook! Ik ben er niet voor iedereen en daar ben ik helemaal ok mee. Dus ik help je dan ook graag verder hoor naar iemand die wat beter aansluit bij jou. 

Is dit duur? 

Ja. Investeren in jezelf kost altijd een hoop. Een hoop energie, toewijding en tijd. En dus ook geld. Ik heb verschillende mogelijkheden en betalen kan ook altijd in termijnen. Ik ga er vanuit dat jij wil investeren in jezelf.  Ik werk met pakketten, omdat ik er niet in geloof dat je na 1 sessie met mij ‘klaar’ bent, tenzij je natuurlijk klaar bent met mij 🙂 Dat mag ook hoor. En weet je.. In mijn wereld is alles mogelijk en uit te vogelen, laten we contact maken en het er over hebben….

Nieuwsgierig? boek eerst eens een gratis sessie 

  • Ik kan al je vragen beantwoorden tijdens deze sessie
  • Mijn kracht is dat ik snel tot de kern kan komen waar jij tegen aanloopt, waardoor je in een gesprek met mij helder hebt wat je nodig hebt.
  • Daarnaast geven vrouwen aan dat ze zich snel op hun gemak voelen bij mij
  • Je ervaart een oefening die je gaat helpen in je dagelijks leven
  • Na deze sessie heb je helemaal duidelijk wat jou te doen staat
  • En… het is vrijblijvend