Ontdek weer wat je echt nodig hebt

Ben je oververmoeid, super gevoelig voor prikkels en emoties van anderen? Ervaar je stress, of heb je een burn-out (gehad)?

Stel je dan eens voor hoe het is om hier niets steeds mee in gevecht te zijn, hoe het is als jij weer je eigen beste vriendin wordt. Weer vriendelijk durft te zijn voor jezelf? Ik neem je mee naar weer minder doen en moeten van jezelf. Zodat je weer leert ontspannen en kunt voelen wat je echt nodig hebt. Je leert weer inchecken bij jezelf.  

We hebben allemaal wel eens hulp nodig

En dat is ok. Je staat er niet alleen voor en dat hoeft ook niet. 

Soms zit je in een fase van je leven waarin het je allemaal overspoelt. Heb je even helemaal geen idee meer waar je heen gaat en wat je überhaupt wil. Dit kan best verwarrend zijn en daarom mag je juist hulp vragen. Dat heb ik ook altijd gedaan en daar heb ik nooit spijt van gehad.  

Ik kan je helpen om minder te doen, te vertragen en dat je juist niets hoeft te veranderen aan jezelf. Want waarschijnlijk werk je hard genoeg nu om alles goed te doen. Ik kan je helpen naar meer zelfliefde, want als jij weer van jezelf kunt houden en goed voor jezelf zorgt, dan doe je dat ook voor je omgeving.

Herken je het volgende?

Dit kan anders, echt waar. 

Voel weer wat jij nodig hebt en maak de reis naar binnen

Tijdens onze gezamenlijke sessies gaan we op onderzoek uit, waar sta je nu en waar mag het heen? Wat drijft jou nou om over je grenzen te gaan en wat heb jij eigenlijk nodig, naast alle rollen die je in het dagelijkse vervult? Dit doe ik met mindfulness, zelfcompassie, rituelen en oefeningen om weer naar binnen te keren. Speciaal voor jou. 

Ga met mij mee op reis, een reis naar zelfcompassie, contact met jouw lichaam. Ervaar hoe het is om weer terug te keren naar de persoon die je zo graag wil zijn. 

 • Ontdek de signalen van jouw lichaam
 • Laat de stress van je afglijden
 • Jij zet jezelf weer op de eerste plek
 • Je zorgt goed voor jezelf en dus ook voor anderen!
 • Je bent blij en ok met jezelf. Zonder schaamte
 • Je gaat je leven leiden vanuit jouw waarden 
 • Je ontdekt hoe je leeft naar jouw ritme en komt in contact met de cyclus van de natuur
 • Kortom, wat je misschien zoekt, dat ben jijzelf

Het was fijn om zo 1-op-1 begeleiding van Maria te ontvangen. Door de sessies zelf en door dit ook thuis toe te passen, ben ik me veel meer bewust geworden van mijn lichaam. Het heeft er voor gezorgd dat ik nu zelf meer ontspanning en rust kan creëren én dat ik beter mijn grenzen weet aan te voelen. Dit kan ik iedereen die veel stress ervaart aanbevelen."

C.

Laten we kennis maken

Coaching maakt het mogelijk om in een korte tijd patronen te doorbreken. Je kunt eenmalig een Gratis sessie bij mij boeken t.w.v. 87 euro. In deze vrijblijvende Inspiratie Sessie maken we kennis met elkaar. Het is een sessie waarin je helder krijgt wat je nodig hebt en we doen samen een oefening. Dit kan online via Skype of telefonisch. 

 

Tijdens onze afspraak

 • Raak je geinspireerd
 • Ontdek je wat  jij nodig hebt
 • Ervaar je een meditatie speciaal voor jou, op maat
 • Ontvang je van mij concrete tips die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven

"Het heeft mij opgeleverd dat ik beter naar mijn lichaam kan luisteren en dat ik het sneller accepteer als ik even te moe ben om iets te doen. Ook heb ik geleerd dat twijfelen niet erg is, maar juist ook goed kan zijn. En ik heb weer wat geleerd over hoe ik precies in elkaar zit! Maria komt heel erg kalm over, wat erg fijn is, zeker bij het beantwoorden van moeilijke vragen. Ook vind ik haar stem erg fijn is om naar te luisteren bij de oefeningen.

A.

Op Afstand en toch dichtbij. 

Coaching kan online, via Skype, of telefoon, of Zoom…. of bij mij in de praktijk. De mogelijkheden zijn tegenwoordig groot!

Dit hoeft niet lastig te zijn, of afstandelijk aan te voelen. Ook al heb je nog nooit geskyped. 

Het is alsof ik naast je zit, maar dan lekker thuis in jouw woonkamer. Je ontvangt toegang tot een online leeromgeving boordevol oefeningen en inspiratie.

Ik neem je stap voor stap mee hoe dit gaat. Lekker veilig vanuit jouw eigen thuis met een kop thee op de bank. Wil je langskomen? Mag nog steeds hoor, ik werk vanuit omgeving Leiden. 

Maria is een superfijne coach. Je voelt je meteen op je gemak bij haar en ze weet door goed te luisteren en de juiste opdrachten heel snel het 'probleem' naar voren te halen en je daarmee te helpen om eraan te werken.

M.

Meer dan alleen coaching

Ben jij het zat om steeds achter jezelf aan te rennen? 

Continu je opgejaagd voelen?

 Wil je leven vanuit je hart en niet vanuit je hoofd? 

Jezelf weer waarderen? 

Van jezelf leren houden?

Laat mij je dan begeleiden met mijn coachingspakket. 

Naast onze 1 op 1 sessies ontvang je ook toegang tot een online programma die jou helpt om alles wat je ontdekt en leert ook te integreren in je leven.

Something about her calming, grounded presence gave me courage. After a few sessions with Maria, my life is in turn-around mode. She is warm, compassionate, and incisive. She creates an environment of trust and security in which I felt safe to share my trauma and deep insecurities, and comfortable allowing her to acknowledge those, gently probe them, and offer insights and perspectives that I hadn't considered. Through a combination of talk, body work, and meditative exercises, my sessions with Maria allowed me to air deeply ingrained beliefs and habits that were no longer serving me, and to gain the courage to embrace and act on my real values. I am entering this next phase of my life with clarity, confidence and optimism, thanks in large part to my sessions with Maria

B.

Maak een afspraak en ontdek wat jij nodig hebt

Meest gestelde vragen

Wat als er dingen naar voren komen die ik niet aankan?

Jij kunt veel aan. Dat sowieso en juist openen voor je gevoel kan best een beetje eng zijn. Ik neem je daar rustig in mee en mocht je nou ervaren dat dit niet is wat je nodig hebt, dan begeleid ik je gewoon naar iets wat je nu wel nodig hebt. 

Ik ben niet technisch wat nu?

Nee, ik ook niet haha. Maar maak je echt geen zorgen, dit hoeft ook niet. Ik heb nu al zo vaak gemerkt dat coaching via skype zo goed gaat, zelfs met vrouwen die nog nooit hadden geskyped in hun leven! En wil je graag langskomen, dan is dit uiteraard ook bespreekbaar (omgeving Leiden). 

Is dit zweverig?

Ehhh, ja en nee. Als je nog nooit hebt gewerkt aan jezelf dan is dit misschien wel een lastige stap om te maken. Veel vrouwen die bij mij komen zijn vooral heel nieuwsgierig naar weer voelen en contact maken met zichzelf en daar horen wel meditaties etcetera bij. Ik neem je daarin mee en het kan ook zijn dat je hier nog niet aan toe bent, dat mag ook! Ik ben er niet voor iedereen en daar ben ik helemaal ok mee. Dus ik help je dan ook graag verder hoor naar iemand die wat beter aansluit bij jou. 

Is dit duur? 

Ja. Investeren in jezelf kost altijd een hoop. Een hoop energie, toewijding en tijd. En dus ook geld. Ik heb verschillende mogelijkheden en betalen kan ook altijd in termijnen. Ik ga er vanuit dat jij wil investeren in jezelf.  Ik werk met pakketten, omdat ik er niet in geloof dat je na 1 sessie met mij ‘klaar’ bent, tenzij je natuurlijk klaar bent met mij 🙂 Dat mag ook hoor. En weet je.. In mijn wereld is alles mogelijk en uit te vogelen, laten we contact maken en het er over hebben….

Samen aan de slag, boek vandaag nog een gratis sessie met mij

 • Mijn kracht is dat ik snel tot de kern kan komen waar jij tegen aanloopt, waardoor je in een gesprek met mij helder hebt wat je nodig hebt.
 • Je ervaart een oefening die je gaat helpen in je dagelijks leven
 • Na deze sessie heb je helemaal duidelijk wat jou te doen staat
 • En… het is vrijblijvend