Coaching

Van niet goed genoeg, naar leven vanuit je eigen kracht

Je hebt best al wat gedaan aan zelfontwikkeling. Misschien heb je zelf al eens een burn-out gehad? Maar op een of andere manier blijf je tegen dezelfde patronen aanlopen.

Dan is dit coachtraject speciaal voor jou!

Je leert dieper luisteren naar de wijsheid van jouw vrouwenlichaam.

Je ontdekt hoe je kunt leven leeft in jouw eigen natuurlijke ritme, jouw Flow. Zodat je meer energie hebt, stappen durft te nemen in wat jij nodig hebt en je je vrijer voelt.

Dit is het traject voor vrouwelijk coaches & hulpverleners die goed weten hoe ze er voor anderen moeten zijn, maar stiekem zelf aan het kortste eind trekken. 

“Stiekem weet je best wel wat je te doen staat, maar op een of andere manier kwam ik niet in actie. Door jouw begeleiding werd ik mij bewust van mijn patronen en weet ik nu wat ik nodig heb”

Nadia

 

Herken je het volgende?

In dit coachtraject gaan we op reis naar jouw zielsverlangen

Wat fluistert er onder de oppervlakte, welke dromen en ideeën mogen gehoord worden? Wie ben jij als vrouw en hoe heb je dit meegekregen vanuit jouw lijn van vrouwen die je voor zijn gegaan? In dit traject nemen we de tijd en gaan we de diepte in. 

We gaan op reis met Souljourneys, dit zijn begeleide meditaties afgestemd op jou

Daarnaast ervaar je de kracht van journaling, je ontvangt op jouw afgestemde journalopdrachten en leer je luisteren naar de fluisteringen van je ziel.  

We gaan aan de slag met een super effectieve methode voor het doorbreken van patronen die altijd resultaat oplevert, we gaan aan de slag met opstellingen.

We doen een opstelling van jouw familiesysteem en je ontdekt concreet welke patronen niet van jou zijn en wat je dus mag loslaten. We doen ook een opstelling van jouw vrouwenlijn en een innerlijk kind opstelling

Ik ben er niet voor iedereen ...

Samenwerken met mij is intensief. Mijn traject is gebaseerd op jarenlange ervaring en ik werk graag samen met vrouwen die bereid zijn om te investeren. Investeren in tijd, inzet, durf en geld. Het traject omvat 8 sessies en daaromheen zul je opdrachten ervaren, houd dus rekening met een traject van 4 tot 6 maanden. 

Ik werk ook met vrouwen die al ervaring hebben met meditatie en coaching, je hebt b.v. al een keer hulp gehad van een psycholoog. En je werkt met mensen, je coacht zelf ook of je werkt bijvoorbeeld in een sociaal/ zorg beroep. Vrouwen met wie ik werk hebben b.v. al eerder een keer een burn out gehad, of een pittige periode gehad.

Wil je alleen een familieopstelling met mij doen? Dat kan natuurlijk ook, hier vind je meer informatie.

 

Stel je eens voor....