Boek een gratis sessie

Je wil natuurlijk wel weten of ik degene ben die jou op weg kan helpen. Boek daarom een gratis coach sessie door onderstaand formulier in te vullen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Van niet goed genoeg, naar leven vanuit je eigen kracht

Je hebt best al wat gedaan aan zelfontwikkeling. Misschien heb je zelf al eens een burn-out gehad. Maar op een of andere manier blijf je tegen dezelfde patronen aanlopen

Dit is het traject voor vrouwelijk coaches & hulpverleners die goed weten hoe ze er voor anderen moeten zijn, maar zelf ook wel wat aandacht kunnen gebruiken. En je blijft natuurlijk een leven lang leren, ik ga graag een stukje mee met jou op deze reis.

Herken je het volgende?

Review

“Stiekem weet je best wel wat je te doen staat, maar op een of andere manier kwam ik niet in actie. Door jouw begeleiding werd ik mij bewust van mijn patronen en weet ik nu wat ik nodig heb”

Nadia

 

Luisteren naar je ziel

In de stilte kun je beter luisteren is een beroemde uitspraak. En dat klopt. 

Wat fluistert er onder de oppervlakte, welke dromen en ideeën mogen gehoord worden? Wie ben jij als vrouw en hoe heb je dit meegekregen vanuit jouw lijn van vrouwen die je voor zijn gegaan? In dit traject nemen we de tijd en gaan we de diepte in. 

Meditaties

We gaan op reis tijdens de sessies met Souljourneys, dit zijn begeleide meditaties afgestemd op jou. Deze zijn zeer effectief om op onderzoek te gaan naar onderliggende patronen en verlangens. Daarnaast ontvang je van mij ook meditaties waarvan ik denk dat ze jou kunnen ondersteunen.

Systemische blik

We gaan aan de slag met een super effectieve methode voor het doorbreken van patronen die altijd resultaat oplevert, we gaan aan de slag met opstellingen. We doen een opstelling van jouw familiesysteem en je ontdekt concreet welke patronen niet van jou zijn en wat je dus mag loslaten. Daarnaast zijn er nog allerlei andere varianten, we doen b.v. ook een opstelling van jouw vrouwenlijn en een innerlijk kind opstelling. 

Schrijven & opdrachten

Tussen de sessies door nodig ik je uit om bepaalde oefeningen of opdrachten te doen, zodat je het je dagelijks leven inbrengt. Ook geloof ik in de kracht van schrijven en geef ik je journaling oefeningen mee.

Jezelf zien en het niet uit anderen halen

Na ons traject samen heb je geleerd dieper van jezelf te houden en moeitelozer anderen te begeleiden. Je bent meer in contact met jezelf als vrouw en wat dit betekent voor jou. Je hebt concreet voor ogen wat je verder wil na dit traject en durft weer volop in het leven te staan. Want je ziet jezelf en kan daar voldoening uit halen. Na dit traject kun je ook zelf jouw intuïtie goed inzetten. 

‘It’s messy in the middle’

Groei is niet een lineair proces van A naar B, dat weet je vast wel. Dat maakt mijn coaching ook zo waardevol en lastig tegelijkertijd. Ik garandeer je dat het op een gegeven moment modderig wordt en ‘messy’. Ik beloof je ook, als je dit samen met mij aangaat, je het zaadje van een mooie bloem vast en zeker laat ontspruiten.

Wat je wil wellicht wil weten over mij als coach

Ik ben er niet voor iedereen.

Ik ben ervaringsdeskundig op het gebied van depressie, angsten en burn out en uiteindelijk kom ik erachter dat hechting een belangrijk thema is voor mij. Zo heb ik nu geen contact meer met mijn familie en ben daar best ok mee. Dit kan betekenen dat dit met jou resoneert, of dat je het juist spannend vindt.

Ik werk vanuit intuïtie en weet onderhand: to teach is to learn. We zitten allebei in de sessie en gaan op onderzoek uit, samen. Ik heb niet alle wijsheid in pacht wel veel ervaring en een goed ontwikkeld intuïtief vermogen. 

Ik werk met vrouwen die al ervaring hebben met meditatie en coaching, je hebt b.v. al een keer hulp gehad van een psycholoog. En je werkt met mensen, je coacht zelf ook of je werkt bijvoorbeeld in een sociaal/ zorg beroep. 

Samenwerken met mij is intensief. Mijn traject is gebaseerd op jarenlange ervaring en ik werk graag samen met vrouwen die bereid zijn om te investeren. Investeren in tijd, inzet, durf en geld. Het traject omvat 8 sessies en daaromheen zul je opdrachten ervaren, houd dus rekening met een traject van 4 tot 6 maanden. 

Wil je een korter traject waar de  familieopstelling de rode draad vormt? Dat kan natuurlijk ook, hier vind je meer informatie.

 

Wat je vast ook nog wel wil weten

Leer luisteren naar de fluisteringen

Ontvang een gratis Mini Meditatie voor elke dag

Mediteren kun je leren

Check in bij jezelf

Ontvang een gratis Mini Meditatie voor elke dag