Coachingsprogramma: Ontmoet Jezelf

In mijn coachingsprogramma Ontmoet Jezelf, leer je weer luisteren naar je lichaam en krijg je inzicht in patronen die je niet meer helpen. Met concrete oefeningen leer je op tijd te stoppen en te voelen wat je echt nodig hebt. 

Je weet het waarschijnlijk heel goed voor anderen wat ze moeten doen. Maar als je naar je eigen leven kijkt loopt je vast. Je durft niet echt keuzes te maken en stiekem verschuil je je achter alle andere dingen die belangrijk zijn. Je bent zorgzaam, voelt je verantwoordelijk, je hebt oog voor de wereld om je heen. 

Maar wanneer ga jij jezelf op de eerste plek zetten? Aan de slag met alle dromen die je al heel lang hebt?

 • Je hebt een burn-out gehad of bent overspannen geweest en twijfelt of dit nu weer gaat komen
 • Het is eigenlijk nu niet het juiste moment om aan jezelf te gaan werken 
 • Want je hebt nog zoveel verantwoordelijkheden en andere mensen om rekening mee te houden
 • Ja je verlangt naar een paar dagen helemaal niets, alleen maar tijd voor jezelf. Gewoon even weg van alles.
 • Je laat je wel inspireren op social media, in tijdschriften of boeken zoals die van Brené Brown
 • Maar ja, dat in actie brengen van al die goede ideeën, hoe dan?

 

Ik coach vrouwen zoals jij

Na jaren te hebben geworsteld met mijzelf maar niet goed genoeg vinden, mijn best te doen om maar een nog betere versie van mijzelf te worden, was ik het zat. 

Ja dat denken ging wel goed, maar deed ik er ook echt iets aan? Of was ik stiekem te bang?

Want wat gebeurt er als je echt gaat voelen wat je nodig hebt?

Naast mijn jarenlange ervaring als coach herken ik het thema goed. Ik heb daarom mijn eigen methode ontwikkeld waarin ik je stap voor stap meeneem naar de belangrijkste persoon op aarde…. JIJ. En dat is niet egoïstisch!

Ontmoet Jezelf en je gaat ontdekken dat wat er gebeurt als je echt gaat voelen alleen maar mooi en bevrijdend is!

Doe minder, Leef meer.

Met mijn methode ga je juist minder leren doen en ontdek je dat je misschien wel minder hoeft te veranderen aan jezelf. 

Soms kom je er alleen niet uit en kun je wel wat hulp gebruiken. je bent echt niet de enige. Het is juist moedig om hulp te vragen. 

Coaching is niet alleen nieuwe dingen leren, het is ook het activeren van wat al in jou aanwezig is. Want dat ben je misschien onderweg wat vergeten, dat er al heel veel goed is aan jou. Ik werk met concrete oefeningen en uiteraard veel fijne meditaties.

"Het heeft mij opgeleverd dat ik beter naar mijn lichaam kan luisteren en dat ik het sneller accepteer als ik even te moe ben om iets te doen. Ook heb ik geleerd dat twijfelen niet erg is, maar juist ook goed kan zijn. En ik heb weer wat geleerd over hoe ik precies in elkaar zit! Maria komt heel erg kalm over, wat erg fijn is, zeker bij het beantwoorden van moeilijke vragen. Ook vind ik Maria's stem erg fijn is om naar te luisteren bij de oefeningen.

A.
Herken jij dit ook?

Een tijd terug schreef een prachtige vrouw het volgende:

“Ik ben al jaren hard aan het werk. Mijn werk, sociale leven, gezin en dan ook nog eens werken aan mijn persoonlijke groei, mediteren, rust nemen. Maar het lijkt erop alsof ik steeds in mijn oude overlevingspatroon blijf zitten. Alsof ik vast zit in een groef. Want hard werken, dat geeft mij zekerheid dat ik er in ieder geval alles aan heb gedaan, dit ken ik zo goed van mezelf. Ik wil het anders. Minder hard werken, mijzelf niet voorbij rennen en iedereen maar steeds pleasen. Ik wil genieten van wat ik al heb bereikt en mijn leven. Ik ben nieuwsgierig of er dan ruimte ontstaat en dingen dan vanzelf gaan stromen. Dus niet meer vanuit ik ben nog niet goed genoeg, maar vanuit ik ben alles al wat ik moet zijn”

Ja dingen gaan vanzelf stromen als je in contact bent met jezelf en nee je hoeft niet je hele leven om te gooien.

In mijn Coachtraject Ontmoet jezelf ga je aan de slag met goed genoeg zijn. 

 • Waar sta je nu en waar mag het heen?

 • Wat maakt dat je keer op keer over je grenzen gaat? We gaan dat patroon doorbreken

 • Je ontdek de signalen van jouw lichaam en hoe je meer energie en balans kunt ervaren

 • Je ontwikkelt veerkracht en voorkomt een volgende burn-out 

 • Je ontdekt hoe het is om zonder schaamte te mogen leven en jezelf op de eerste plek zetten

 • Je ervaart meer rust, je piekert minder, je slaapt beter

 • Je gaat je leven leiden vanuit jouw waarden en dat wordt jouw innerlijke kompas voor het leven

 • Je ontdekt hoe je leeft naar jouw ritme en komt in contact met jouw hart, je intuïtie, je eigen wijsheid.

Kortom, wat je misschien zoekt, dat ben jijzelf

Het was fijn om zo 1-op-1 begeleiding van Maria te ontvangen. Door de sessies zelf en door dit ook thuis toe te passen, ben ik me veel meer bewust geworden van mijn lichaam. Het heeft er voor gezorgd dat ik nu zelf meer ontspanning en rust kan creëren én dat ik beter mijn grenzen weet aan te voelen. Dit kan ik iedereen die veel stress ervaart aanbevelen."

C.

Alleen als je dit echt wilt

Ben je bereid om voorbij je angsten te kijken en op onderzoek uit te gaan? Ben jij bereid om van dromen en denken, stappen te maken en het te gaan doen? Samen met mij? Het Ontmoet Jezelf Coachingstraject maakt het mogelijk om in een korte tijd patronen te doorbreken. 

Ik ben er niet voor iedereen. Ik werk met jou als je nieuwsgierig bent en bereid bent om te investeren. Niet alleen in geld, maar ook in tijd en de drive om er samen voor te gaan. Ik heb beperkt plek zodat ik elke vrouw volledige aandacht kan geven. Want dat verdien jij.

Het Ontmoet Jezelf Coachtraject is een volledig programma

 • We hebben 5 keer een online 1 op 1 sessie waarin we uitgebreid aandacht besteden aan wat jij echt nodig hebt
 • Je ontvangt schrijfopdrachten  voor elke sessie om dieper in te gaan op jouw patronen
 • Je krijgt toegang tot een online programma: Mindful Leven, coach jezelf naar minder stress.  In 6 modules word je meegenomen in mijn methode en zit vol met concrete oefeningen, meditaties, inzichten, mindful rituelen en meer, voor jou. Ook na het traject kun je hier gebruik van maken (t.w.v. 1050 euro)
 • Extra online workshops en verdieping vanuit mijn online academie over b.v. contact maken met je innerlijk kind en tips bij hoogsensitiviteit (t.w.v 250 euro per jaar)
 • Wil je mij liever ontmoeten? Ik bied ook 1 op 1 mini retraites in Drenthe aan van een dag (10:30 – 16:00). Vooraf overnachten is mogelijk.

Dit is een zorgvuldig samengesteld pakket die ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld met al mijn eigen kennis en kunde en uiteraard die van voorgaande moedige vrouwen. De trajectprijs is vanaf 750 euro incl. btw. Uiteraard is een betalingsregeling mogelijk en veel werkgevers vergoeden mijn traject

Nog steeds nieuwsgierig?

Boek dan dan een vrijblijvende en gratis sessie t.w.v. 87 euro. Zo maken we kennis met elkaar en krijg je helder of ik ben wat jij nodig hebt 😉 Dit kan telefonisch of in mijn online coachkamer. 

 • Onderzoek samen met mij wat je nodig hebt, vrijblijvend
 • Ervaar een meditatie speciaal voor jou, op maat
 • Ontvang van mij concrete tips die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven

P.s. Ik doe deze meestal op woensdag of vrijdagen, maar een andere dag is bespreekbaar. Stuur dan een mailtje naar info@mariaterbeek.nl

Op Afstand en toch dichtbij. 

Mij coaching is online, we zien elkaar via een videoprogramma. 

Het is alsof ik naast je zit, maar dan ben je lekker thuis. Veel vrouwen geven aan dat dit eigenlijk best fijn is. Want je hoeft even niet af te stemmen op een ander en je bent op je eigen fijne plekje. Het is ook makkelijker in te plannen, minder reistijd en flexibelere mogelijkheden voor jou.

Je ontvangt ook toegang tot een online leeromgeving boordevol oefeningen en inspiratie waarin ik  je meeneem in mijn methode om weer dichter bij jezelf te komen

Ik neem je stap voor stap mee hoe dit gaat. Lekker veilig vanuit jouw eigen thuis met een kop thee op de bank. 

 

Maria is een superfijne coach. Je voelt je meteen op je gemak bij haar en ze weet door goed te luisteren en de juiste opdrachten heel snel het 'probleem' naar voren te halen en je daarmee te helpen om eraan te werken.

M.

Meer dan alleen coaching

Ben jij het zat om steeds achter jezelf aan te rennen? 

Continu je opgejaagd voelen?

 Wil je leven vanuit je hart en niet vanuit je hoofd? 

Jezelf weer waarderen? 

Van jezelf leren houden?

Laat mij je dan begeleiden met mijn coachingspakket. 

Naast onze 1 op 1 sessies ontvang je ook toegang tot een online programma die jou helpt om alles wat je ontdekt en leert ook te integreren in je leven.

Something about her calming, grounded presence gave me courage. After a few sessions with Maria, my life is in turn-around mode. She is warm, compassionate, and incisive. She creates an environment of trust and security in which I felt safe to share my trauma and deep insecurities, and comfortable allowing her to acknowledge those, gently probe them, and offer insights and perspectives that I hadn't considered. Through a combination of talk, body work, and meditative exercises, my sessions with Maria allowed me to air deeply ingrained beliefs and habits that were no longer serving me, and to gain the courage to embrace and act on my real values. I am entering this next phase of my life with clarity, confidence and optimism, thanks in large part to my sessions with Maria

B.

Maak een afspraak en ontdek wat jij nodig hebt

Meest gestelde vragen

Wat als er dingen naar voren komen die ik niet aankan?

Jij kunt veel aan. Dat sowieso en juist openen voor je gevoel kan best een beetje eng zijn. Ik neem je daar rustig in mee en mocht je nou ervaren dat dit niet is wat je nodig hebt, dan begeleid ik je gewoon naar iets wat je nu wel nodig hebt. 

Ik ben niet technisch wat nu?

Nee, ik ook niet haha. Maar maak je echt geen zorgen, dit hoeft ook niet. Ik heb nu al zo vaak gemerkt dat coaching via skype zo goed gaat, zelfs met vrouwen die nog nooit hadden geskyped in hun leven! 

Is dit zweverig?

Ehhh, ja en nee. Als je nog nooit hebt gewerkt aan jezelf dan is dit misschien wel een lastige stap om te maken. Veel vrouwen die bij mij komen zijn vooral heel nieuwsgierig naar weer voelen en contact maken met zichzelf en daar horen wel meditaties etcetera bij. Ik neem je daarin mee en het kan ook zijn dat je hier nog niet aan toe bent, dat mag ook! Ik ben er niet voor iedereen en daar ben ik helemaal ok mee. Dus ik help je dan ook graag verder hoor naar iemand die wat beter aansluit bij jou. 

Is dit duur? 

Ja. Investeren in jezelf kost altijd een hoop. Een hoop energie, toewijding en tijd. En dus ook geld. Ik heb verschillende mogelijkheden en betalen kan ook altijd in termijnen. Ik ga er vanuit dat jij wil investeren in jezelf.  Ik werk met pakketten, omdat ik er niet in geloof dat je na 1 sessie met mij ‘klaar’ bent, tenzij je natuurlijk klaar bent met mij 🙂 Dat mag ook hoor. En weet je.. In mijn wereld is alles mogelijk en uit te vogelen, laten we contact maken en het er over hebben….

Samen aan de slag, boek vandaag nog een gratis sessie met mij

 • Mijn kracht is dat ik snel tot de kern kan komen waar jij tegen aanloopt, waardoor je in een gesprek met mij helder hebt wat je nodig hebt.
 • Daarnaast geven vrouwen aan dat ze zich snel op hun gemak voelen bij mij
 • Je ervaart een oefening die je gaat helpen in je dagelijks leven
 • Na deze sessie heb je helemaal duidelijk wat jou te doen staat
 • En… het is vrijblijvend