1 op 1 begeleiding bij herstel van stress en burn out

In mijn Coachingstraject Ontmoet Jezelf, leer je weer luisteren naar je lichaam en krijg je inzicht in patronen die je niet meer helpen. Met concrete oefeningen leer je op tijd te stoppen en te voelen wat je echt nodig hebt. Dit traject is er op gericht om je te begeleiden bij stress en/ of burn out. Of als je vermoed dat je er weer tegen aan zit!

Herken jij dit ook?

Je had gehoopt naar enkele maanden weer ok te zijn en weer te kunnen werken en je goed te voelen. Maar je voelt je nog steeds veel moe, angstig, twijfelend en onzeker. Dat is super pittig. Weet dat dit ook anders kan.

Herstel van burn out heeft tijd nodig. Je hebt jezelf structureel getraind om over je grenzen te gaan en dat is een behoorlijke uitputtingsslag. Dus neem ook de tijd om te herstellen. In dit coachingstraject gaan we vooral op onderzoek.

 • Hoe kun je weer ontvangen zonder schuldgevoel en goed voor jezelf zorgen?
 • Hoe kun je weer leren rusten en de balans vinden in je energie huishouding die zo vaak ook op de hobbel is?
 • Hoe ga je om met piekeren en twijfelen?
 • Wie ben je en waar wil je heen?

Je lichaam heeft extra aandacht nodig, je hebt al zolang uit je hoofd geleefd, je lichaam geeft aan dat het klaar is. In dit coachingstraject werk ik daarom ook met ontspanningsoefeningen en is stap 1 weer minder leren doen. Want als jij niet goed voor jezelf zorgt, wie doet het dan wel?

Dit is ook een typisch ‘wordt wakker’ momentDit is de tijd om te gaan ontdekken of je eigenlijk wel het leven leeft dat je wil leven. Heb je de mensen om je heen hebt verzameld die jou voeden en vreugde brengen? Is je werk wel de plek waar je wil zijn? Kortom het kan veel vragen oproepen en daar help ik je bij.

Je hebt deze wereld meer te bieden

Je weet het waarschijnlijk heel goed voor anderen wat ze moeten doen en wat dat betreft help je graag anderen, je bent verantwoordelijk, hebt oog voor de mensen om je heen. Maar wanneer je hier door heen gaat keren jouw kwaliteiten zich als het ware tegen je. Dus mooie vrouw…

Zet je jezelf op de eerste plek zonder schuld of schaamte gevoel

Je hoeft het niet altijd alleen te doen. je mag hulp vragen

Ontdek wat je echt wilt

 

Hi, ik ben Maria, jouw coach

Naast dat ik mij professioneel heb verdiept in coaching en stress, heb ik zelf jarenlang geworsteld met mijn mentale gezondheid en ja ook een burn out gehad. 

Ik heb altijd hulp gevraagd en daar veel van geleerd. Ik heb vooral ontdekt dat ik eigenlijk altijd bezig was mijzelf te ‘fixen’, te verbeteren. En dat het een uitdaging is om juist ok te zijn met alles wat er nu is. Dit ben ik. 

Kortom, bij mij ga je minder hard werken aan jezelf en juist leren weer van jezelf te houden zoals je nu bent. 

Ik werk met wetenschappelijke bewezen methodes en heb vooral oog voor jou en wat jij nodig hebt. 

 

Ontmoet Jezelf en je gaat ontdekken dat wat er gebeurt als je echt gaat voelen alleen maar mooi en bevrijdend is!

Soms kom je er alleen niet uit en kun je wel wat hulp gebruiken. je bent echt niet de enige. Het is juist moedig om hulp te vragen. 

Coaching is niet alleen nieuwe dingen leren, het is ook het activeren van wat al in jou aanwezig is. Want dat ben je misschien onderweg wat vergeten, dat er al heel veel goed is aan jou. Ik werk met concrete oefeningen en uiteraard veel fijne meditaties en het mooie is, je hoeft juist niet hard te werken aan jezelf. Minder doen en moeten, dat is wat ik je hoop mee te geven, levert hele mooie resultaten op.

"Het heeft mij opgeleverd dat ik beter naar mijn lichaam kan luisteren en dat ik het sneller accepteer als ik even te moe ben om iets te doen. Ook heb ik geleerd dat twijfelen niet erg is, maar juist ook goed kan zijn. En ik heb weer wat geleerd over hoe ik precies in elkaar zit! Maria komt heel erg kalm over, wat erg fijn is, zeker bij het beantwoorden van moeilijke vragen. Ook vind ik Maria's stem erg fijn is om naar te luisteren bij de oefeningen.

A.

Je leven gaat vanzelf stromen als je in contact bent met jezelf.

Daarvoor hoef je niet je hele leven om te gooien.

Dus ja dit is het juiste moment 🙂

In dit Coachtraject ga je aan de slag met goed genoeg zijn. 

 • Waar sta je nu en waar mag het heen?

 • Wat maakt dat je keer op keer over je grenzen gaat? We gaan dat patroon doorbreken

 • Je ontdek de signalen van jouw lichaam en hoe je meer energie en balans kunt ervaren

 • Je ontwikkelt veerkracht en voorkomt een volgende burn-out 

 • Je ontdekt hoe het is om zonder schaamte te mogen leven en jezelf op de eerste plek zetten

 • Je ervaart meer rust, je piekert minder, je slaapt beter

 • Je gaat je leven leiden vanuit jouw waarden en dat wordt jouw innerlijke kompas voor het leven

 • Je ontdekt hoe je leeft naar jouw ritme en komt in contact met jouw hart, je intuïtie, je eigen wijsheid.

Kortom, wat je vaak zoekt, dat ben jijzelf

Het was fijn om zo 1-op-1 begeleiding van Maria te ontvangen. Door de sessies zelf en door dit ook thuis toe te passen, ben ik me veel meer bewust geworden van mijn lichaam. Het heeft er voor gezorgd dat ik nu zelf meer ontspanning en rust kan creëren én dat ik beter mijn grenzen weet aan te voelen. Dit kan ik iedereen die veel stress ervaart aanbevelen."

C.

Alleen als je dit echt wilt

Ben je bereid om voorbij je angsten te kijken en op onderzoek uit te gaan? Ben jij bereid om van dromen en denken, stappen te maken en het te gaan doen? Samen met mij? 

Het Ontmoet Jezelf Coachtraject is een volledig programma en je kunt het volgende verwachten

 • Je ontvangt een uitgebreid intake formulier en aan de hand daarvan spreken we samen jouw doelstelling af (t.w.v. 95 euro)
 • We ontmoeten elkaar via Zoom (online) waarin we uitgebreid aandacht besteden aan wat jij echt nodig hebt. Vaak ervaar je na 5 sessies verbetering en kun je zelfstandig verder. (t.w.v. 575 euro)
 • Je ontvangt schrijfopdrachten voor aanvang van elke sessie om dieper in te gaan op jouw patronen 
 • Je krijgt toegang tot een online programma: Mindful Leven, coach jezelf naar minder stress. Hierin word je in 6 modules meegenomen in mijn methode om te herstellen van stress. Samen met de 1 op 1 sessies een waardevolle combinatie. Het zit vol met concrete oefeningen, meditaties, inzichten, mindful rituelen en meer. Ook na het traject kun je hier gebruik van maken (t.w.v. 495 euro)
 • Extra online workshops en verdieping vanuit mijn online academie. Ik nodig iedereen die een online programma bij mij heeft gevolgd regelmatig uit voor opfris sessies. (t.w.v. 250 eur)
 • Wil je mij liever ontmoeten? Ik bied ook 1 op 1 mini retraites aan in Drenthe aan van een dag (10:30 – 16:00). Vooraf overnachten is mogelijk.
 • Kortom de waarde van dit coachingstraject is meer dan 1165 euro!

Zorgvuldig samengesteld traject

Dit is traject die ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld met al mijn eigen kennis en kunde en ook door ervaringen in het begeleiden van mensen op het werk met stressklachten en uiteraard die van voorgaande moedige vrouwen die samen met mij hebben gewerkt. Ik werk niet met iedereen en dus alleen met jou als je bereid bent JA te zeggen tegen jezelf. Dit traject kost jou namelijk je tijd, jouw inzet en weerstand die een ontwikkelingstraject soms oproept en uiteraard ook geld. Ik ben er voor je het gehele traject en ook eventueel als een verdere verwijzing nodig is. 

Investering Coachtraject

De prijs voor dit coachtraject is vanaf 620 euro exclusief btw.  Een betalingsregeling is mogelijk voor dit traject en veel werkgevers vergoeden mijn traject. Wist je ook dat ik Mindfulness trainingen 1 op 1 geef? Verzekeraars vergoeden mijn Mindfulnesstrajecten soms deels.

Nog steeds nieuwsgierig? Boek een gratis sessie.

Wil je meer weten en kennismaken? Boek dan dan een vrijblijvende en gratis sessie t.w.v. 87 euro. Zo maken we kennis met elkaar en krijg je helder of ik ben wat jij nodig hebt 😉 Dit kan ook eerst telefonisch of dus in mijn online coachkamer. 

 • Onderzoek samen met mij wat je nodig hebt, vrijblijvend
 • Ervaar een meditatie speciaal voor jou, op maat
 • Ontvang van mij concrete tips die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op en uiteraard is deze afspraak vrijblijvend.

Maria is een superfijne coach. Je voelt je meteen op je gemak bij haar en ze weet door goed te luisteren en de juiste opdrachten heel snel het 'probleem' naar voren te halen en je daarmee te helpen om eraan te werken.

M.

Meest gestelde vragen

Hoe werkt online coaching?

Het is alsof ik naast je zit, maar dan ben je lekker thuis. Veel vrouwen geven aan dat dit eigenlijk best fijn is. Want je hoeft even niet af te stemmen op een ander en je bent op je eigen fijne plekje. Het is ook makkelijker in te plannen, minder reistijd en flexibelere mogelijkheden voor jou. je ontvangt een link naar mijn online coachkamer en daar ontmoeten we elkaar. Je ontvangt ook toegang tot een online leeromgeving boordevol oefeningen en inspiratie waarin ik  je meeneem in mijn methode om weer dichter bij jezelf te komen

Ik neem je stap voor stap mee hoe dit gaat. Lekker veilig vanuit jouw eigen thuis met een kop thee op de bank.

Wat als er dingen naar voren komen die ik niet aankan?

Jij kunt veel aan. Dat sowieso en juist openen voor je gevoel kan best een beetje eng zijn. Ik neem je daar rustig in mee en mocht je nou ervaren dat dit niet is wat je nodig hebt, dan begeleid ik je gewoon naar iets wat je nu wel nodig hebt. 

Ik ben niet technisch wat nu?

Nee, ik ook niet haha. Maar maak je echt geen zorgen, dit hoeft ook niet. Ik heb nu al zo vaak gemerkt dat coaching via Zoom/ Skype of iets anders, zo goed gaat, zelfs met vrouwen die nog nooit hadden geskyped in hun leven! de techniek wordt steeds makkelijker. Dus echt waar dat komt goed.

Is dit zweverig?

Ehhh, ja en nee. Als je nog nooit hebt gewerkt aan jezelf dan is dit misschien wel een lastige stap om te maken. Veel vrouwen die bij mij komen zijn vooral heel nieuwsgierig naar weer voelen en contact maken met zichzelf en daar horen wel meditaties etcetera bij. Ik neem je daarin mee en het kan ook zijn dat je hier nog niet aan toe bent, dat mag ook! Ik ben er niet voor iedereen en daar ben ik helemaal ok mee. Dus ik help je dan ook graag verder hoor naar iemand die wat beter aansluit bij jou. 

Is dit duur? 

Ja. Investeren in jezelf kost altijd een hoop. Een hoop energie, toewijding en tijd. En dus ook geld. Ik heb verschillende mogelijkheden en betalen kan ook altijd in termijnen. Ik ga er vanuit dat jij wil investeren in jezelf.  Ik werk met pakketten, omdat ik er niet in geloof dat je na 1 sessie met mij ‘klaar’ bent, tenzij je natuurlijk klaar bent met mij 🙂 Dat mag ook hoor. En weet je.. In mijn wereld is alles mogelijk en uit te vogelen, laten we contact maken en het er over hebben….

Nieuwsgierig? boek eerst eens een gratis sessie 

 • Ik kan al je vragen beantwoorden tijdens deze sessie
 • Mijn kracht is dat ik snel tot de kern kan komen waar jij tegen aanloopt, waardoor je in een gesprek met mij helder hebt wat je nodig hebt.
 • Daarnaast geven vrouwen aan dat ze zich snel op hun gemak voelen bij mij
 • Je ervaart een oefening die je gaat helpen in je dagelijks leven
 • Na deze sessie heb je helemaal duidelijk wat jou te doen staat
 • En… het is vrijblijvend