Boek een gratis sessie

Je wil natuurlijk wel weten of ik degene ben die jou op weg kan helpen. Boek daarom een gratis coach sessie door onderstaand formulier in te vullen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Van niet goed genoeg, naar leven vanuit je eigen kracht

Je hebt best al wat gedaan aan zelfontwikkeling. Misschien heb je zelf al eens een burn-out gehad. Maar op een of andere manier blijf je tegen dezelfde patronen aanlopen. Je wil graag een laag dieper, meer naar je gevoel, ontdekken wat je nou echt wil, vanuit rust en zelfvertrouwen.  

Dan is dit het traject voor jou. Ik begeleid vrouwen die goed weten hoe ze er voor anderen moeten zijn, maar zelf ook wel wat aandacht kunnen gebruiken. 

Herken je het volgende?

Review

“Stiekem weet je best wel wat je te doen staat, maar op een of andere manier kwam ik niet in actie. Door jouw begeleiding werd ik mij bewust van mijn patronen en weet ik nu wat ik nodig heb”

Nadia

 

Luisteren naar je gevoel

Denken kun je waarschijnlijk wel goed, hoe zit het met voelen?

Versterk jouw vrouwelijk leiderschap

Soms hebben we het niet meegekregen om te luisteren naar ons gevoel. Of heb je geleerd hard te werken en door te zetten. En dat levert hele mooie kwaliteiten op. Maar de keerzijde is uitputting en weinig contact met je gevoel.

In dit traject mag je leren luisteren naar het fluisteren van je lichaam en ziel. Welke dromen en ideeën mogen gehoord worden? Welke gevoelens zijn er? Wie ben jij als vrouw en hoe heb je dit meegekregen vanuit jouw lijn van vrouwen die je voor zijn gegaan? 

Tijdens de coaching nemen we de tijd om jou weer in contact te brengen met je gevoel en je verlangens. 

Hoe?

We gaan op reis door middel van Meditaties

We gaan op reis tijdens de sessies met Souljourneys, dit zijn begeleide meditaties afgestemd op jou. Deze zijn zeer effectief om op onderzoek te gaan naar onderliggende patronen en verlangens. Daarnaast ontvang je van mij ook meditaties waarvan ik denk dat ze jou kunnen ondersteunen.

We onderzoeken jouw patronen met een systemische blik, ook wel bekend als familieopstellingen

Ontdek de kracht van systemisch werk, super effectief bij het doorbreken van patronen en weer leren voelen.

Het werkt op een dieper niveau en geeft inzicht in de verborgen dynamieken die meespelen in jouw leven. Het geeft inzicht rondom patronen, loyaliteiten en verstrikkingen die invloed hebben op hoe jij je voelt (of juist niet voelt). Door middel van opstellingen en andere methodieken zul je stap voor stap ontdekken hoe je patronen kunt doorbreken, waardoor je ruimte creëert voor voelen en rust in jouw leven. En wie weet ontdek je nieuwe passies en weet je wat je nog graag zou willen, je durft te luisteren naar je verlangen!

Schrijven & opdrachten

Tussen de sessies door nodig ik je uit om bepaalde oefeningen of opdrachten te doen, zodat je het je dagelijks leven inbrengt. Ook geloof ik in de kracht van schrijven en geef ik je journaling oefeningen mee.

Jezelf zien en het niet uit anderen halen

Na ons traject samen heb je geleerd liefde voor jezelf te ervaren, je bent meer in contact met jezelf en kunt weer voelen. Je hebt concreet voor ogen wat je verder wil na dit traject en durft weer volop in het leven te staan. Want je ziet jezelf en kan daar voldoening uit halen. Na dit traject kun je ook jouw intuïtie inzetten. 

‘It’s messy in the middle’

Groei is niet een lineair proces van A naar B, dat weet je vast wel. Dat maakt mijn coaching ook zo waardevol en lastig tegelijkertijd. Ik garandeer je dat het op een gegeven moment modderig wordt en ‘messy’. Ik beloof je ook, als je dit samen met mij aangaat, je het zaadje van een mooie bloem vast en zeker laat ontspruiten.

Wat je wil wellicht wil weten over mij als coach

Als iemand die persoonlijk de uitdagingen van depressie, angsten en burn-out heeft ervaren, ben ik naast dat ik methodisch onderlegd, ook ervaringsdeskundig. Zo ga ik zelf ook nog steeds op reis met andere coaches, of trainingen  en schrijf ik een boek over de vrouwenlijn en moeder dochter relatie. Dus ik neem deze inspiratie mee in mijn coaching. 

Ik werk met vrouwen die ervaring hebben met meditatie en coaching, je hebt b.v. al een keer hulp gehad van een psycholoog. En je werkt met mensen, je coacht zelf ook of je werkt bijvoorbeeld in een sociaal/ zorg beroep. Ik merk dat mijn methoden daar beter bij aansluiten, dan als je nog nooit hulp hebt ervaren in de vorm van therapie of coaching. 

Samenwerken met kan ook confronterend zijn en vraagt een investering van jou:

Investering in tijd, ik werk altijd met trajecten van meerdere sessies, zodat we echt samen op reis gaan

Durf & inzet,  het kan spannend zijn om met jezelf aan de slag te gaan, wat gaat eruit komen? Wat als je overspoelt wordt met met emoties? Wat kan je verwachten? 

En ja ook geld, ik werk met trajecten en vraag daar een bedrag voor dat rekening houdt met voorbereiding, de sessie zelf, contact tussendoor. En als je een keer niet kunt, is dat geen probleem en ontvang je geen factuur.

Wat je vast ook nog wel wil weten

Leer luisteren naar de fluisteringen

Ontvang een gratis Mini Meditatie voor elke dag

Mediteren kun je leren

Check in bij jezelf

Ontvang een gratis Mini Meditatie voor elke dag