Herstel de relatie met jezelf

In mijn Coachingstraject Ontmoet Jezelf keer je naar binnen en neem ik je mee op reis naar jezelf. Dit doe ik met een volledig programma gericht op transformatie zodat jij een authentiek leven kunt leiden

Herken je onderstaande?

Mijn missie is om je terug te brengen naar je Eigen Wijsheid, naar liefde voor jezelf

Als je enigzins de punten herkent dan ben je een een super vrouw! Iemand die haar verantwoordelijkheid neemt en altijd het beste uit zichzelf wil halen. Nieuwsgierig, open en je hebt een groot hart. Je bent er voor anderen en je vindt dat ook fijn. 

De keerzijde is er ook, je bent een lange tijd over je grenzen gegaan, of je hebt het net zolang uitgesteld totdat je niet meer kon en dat is een behoorlijke uitputtingsslag. En dan is het tijd om te herstellen en dat duurt vaak langer dan je had gehoopt.

Laat mij je daarin begeleiden. Ik heb mooie transformaties gezien afgelopen jaren door middel van meditatie en leren vertrouwen in jezelf bij de vrouwen die ik begeleid, dat ik ik tot de conclusie kom dat deze wereld een magische plek kan zijn. Alleen als jij je er voor durft te openen.

Ontdek samen met mij

 • Hoe je steun kunt ontvangen zonder schuldgevoel 
 • Hoe je de omslag kunt maken van wat anderen zouden denken, naar wat jij diep van binnen wilt en dat durft te uiten
 • Hoe je rust ervaart en wat je daarvoor nodig hebt 
 • Hoe je de balans kunt vinden in je energie huishouding die zo vaak ook op de hobbel is
 • Hoe je omgaat met dat eeuwige getwijfel 
 • Hoe je controle durft los te laten 
 • Hoe je jouw leven leeft volgens jouw waarden
 • Hoe je van jezelf kunt houden
 • En ja, je moeder. We gaan aan de slag met balans terug vinden in de vrouwenlijn zodat je verder kunt met je leven

Want als jij niet goed voor jezelf zorgt, wie doet het dan wel?

De wereld heeft jou nodig en dat betekent dat jij als vrouw je plek mag innemen. Dit kan spannend zijn, vooral als je wat verloren bent en het even niet meer weet. Wanneer je JA zegt tegen jezelf ontstaan er ook weer nieuwe mogelijkheden, andere keuzes en dan ontdek je dat jij als vrouw geweldig bent, zoals je nu bent. Je bent al heel. 

Door middel van Meditaties, Zielsreizen, Schrijven & Reflecties ontdek je meer over je innerlijke waarden, je drijfveren, jouw innerlijk kind en de invloed van jouw vrouwenlijn. Je ontvangt naast de coachingsessies toegang tot een online programma boordevol inzichten, werkboeken, ontspanningsoefeningen & meditaties, zodat je ook echt kunt oefenen in je dagelijks leven. 

Wat je kunt verwachten

 • We houden eerst een uitgebreide intake en stellen doelen op voor deze coaching
 • Daarna ontmoeten we elkaar in online live sessies waarin we uitgebreid aandacht besteden aan wat jij echt nodig hebt. Vaak ervaar je na 5 sessies verbetering en kun je zelfstandig verder. 
 • Je ontvangt schrijfopdrachten voor aanvang van elke sessie om dieper in te gaan op jouw patronen, dit geeft je nieuwe inzichten is de ervaring met deze schrijf opdrachten
 • Je krijgt toegang tot een volledig online programma: Mindful Leven, coach jezelf naar minder stress. Hierin word je in 6 modules meegenomen in mijn methode om te herstellen van stress en zelfliefde te ervaren Samen met de 1 op 1 sessies een waardevolle combinatie. Het zit vol met concrete oefeningen, meditaties, inzichten, mindful rituelen en meer. Ook na het traject blijft dit tot je beschikking 
 • Extra online workshops en verdieping vanuit mijn online academie. Ik nodig iedereen die een online programma bij mij heeft gevolgd regelmatig uit voor opfris sessies. 
 • Wil je mij liever ontmoeten? Ik bied ook 1 op 1 mini retraites aan in Drenthe aan van een dag (10:30 – 16:00). Vooraf overnachten is mogelijk. Neem dan even contact op voor een prijsopgave.

Investering Coachtraject

De investering van een  coachtraject is vanaf 750 euro* . Ik geloof er in dat als we gaan samenwerken, we er ook samen voor gaan en dat kan alleen als we samenwerken van begin tot eind. Er is beperkt plek, want ik begeleid je graag met al mijn aandacht.

* Een betalingsregeling is mogelijk voor dit traject en veel werkgevers vergoeden mijn traject. Sommige verzekeraars vergoeden mijn Mindfulnesstrajecten soms deels. Voor ondernemers en werkgevers zijn prijzen exclusief btw.

Gratis coaching 

Nieuwsgierig? Ervaar dan hoe ik werk en boek een vrijblijvende en gratis sessie t.w.v. 87 euro. Zo maken we kennis met elkaar en krijg je helder of ik ben wat jij nodig hebt 😉 Dit kan ook eerst telefonisch of dus in mijn online coachkamer. 

Onderzoek samen met mij wat je nodig hebt, vrijblijvend 

Ervaar een meditatie speciaal voor jou, op maat 

Ontvang van mij concrete tips die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven

Ervaringen

Maria straalt ontspanning, interesse en vriendelijkheid uit, met een gezonde dosis relativering en humor

S.

Maria is een superfijne coach. Je voelt je meteen op je gemak bij haar en ze weet door goed te luisteren en de juiste opdrachten heel snel het 'probleem' naar voren te halen en je daarmee te helpen om eraan te werken.

M.

"Het heeft mij opgeleverd dat ik beter naar mijn lichaam kan luisteren en dat ik het sneller accepteer als ik even te moe ben om iets te doen. Ook heb ik geleerd dat twijfelen niet erg is, maar juist ook goed kan zijn. En ik heb weer wat geleerd over hoe ik precies in elkaar zit! Maria komt heel erg kalm over, wat erg fijn is, zeker bij het beantwoorden van moeilijke vragen. Ook vind ik Maria's stem erg fijn is om naar te luisteren bij de oefeningen.

A.

 

Twijfel je?

Ervaar je angst dat je dingen gaat tegenkomen die je niet wil tegen komen?

Of schaam je je misschien dat je hulp moet vragen?

Vind je het egoïstisch om zo met jezelf bezig te zijn?

Is geld een obstakel en of het wel wat gaat opleveren?

Of vraag je je af je er wel tijd en ruimte voor hebt?

Uit ervaring weet ik dat je leven vanzelf gaat stromen als je in contact bent met jezelf. En daar kan coaching je super goed bij helpen. Coaching is niet alleen nieuwe dingen leren, het is ook het activeren van wat al in jou aanwezig is. Ik werk met concrete oefeningen en uiteraard veel fijne meditaties en het mooie is, je hoeft juist niet hard te werken aan jezelf. Minder doen en moeten, dat is wat ik je hoop mee te geven, levert hele mooie resultaten op. Daarvoor hoef je niet je hele leven om te gooien. Dus ja dit is het juiste moment 🙂 

Het was fijn om zo 1-op-1 begeleiding van Maria te ontvangen. Door de sessies zelf en door dit ook thuis toe te passen, ben ik me veel meer bewust geworden van mijn lichaam. Het heeft er voor gezorgd dat ik nu zelf meer ontspanning en rust kan creëren én dat ik beter mijn grenzen weet aan te voelen. Dit kan ik iedereen die veel stress ervaart aanbevelen."

C.

Boek een gratis sessie.


Meest gestelde vragen

Hoe werkt online coaching?

Het is alsof ik naast je zit, maar dan ben je lekker thuis. Veel vrouwen geven aan dat dit eigenlijk best fijn is. Want je hoeft even niet af te stemmen op een ander en je bent op je eigen fijne plekje. Het is ook makkelijker in te plannen, minder reistijd en flexibelere mogelijkheden voor jou. je ontvangt een link naar mijn online coachkamer en daar ontmoeten we elkaar. Je ontvangt ook toegang tot een online leeromgeving boordevol oefeningen en inspiratie waarin ik  je meeneem in mijn methode om weer dichter bij jezelf te komen

Ik neem je stap voor stap mee hoe dit gaat. Lekker veilig vanuit jouw eigen thuis met een kop thee op de bank.

Wat als er dingen naar voren komen die ik niet aankan?

Jij kunt veel aan. Dat sowieso en juist openen voor je gevoel kan best een beetje eng zijn. Ik neem je daar rustig in mee en mocht je nou ervaren dat dit niet is wat je nodig hebt, dan begeleid ik je gewoon naar iets wat je nu wel nodig hebt. 

Ik ben niet technisch wat nu?

Nee, ik ook niet haha. Maar maak je echt geen zorgen, dit hoeft ook niet. Ik heb nu al zo vaak gemerkt dat coaching via Zoom/ Skype of iets anders, zo goed gaat, zelfs met vrouwen die nog nooit hadden geskyped in hun leven! De techniek wordt steeds makkelijker. Dus echt waar dat komt goed.

Is dit zweverig?

Ehhh, ja en nee. Als je nog nooit hebt gewerkt aan jezelf dan is dit misschien wel een lastige stap om te maken. Veel vrouwen die bij mij komen zijn vooral heel nieuwsgierig naar weer voelen en contact maken met zichzelf en daar horen wel meditaties etcetera bij. Ik neem je daarin mee en het kan ook zijn dat je hier nog niet aan toe bent, dat mag ook! Ik ben er niet voor iedereen en daar ben ik helemaal ok mee. Dus ik help je dan ook graag verder hoor naar iemand die wat beter aansluit bij jou. 

Is dit duur? 

Ja. Investeren in jezelf kost altijd een hoop. Een hoop energie, toewijding en tijd. En dus ook geld. Ik heb verschillende mogelijkheden en betalen kan ook altijd in termijnen. Ik ga er vanuit dat jij wil investeren in jezelf.  Ik werk met pakketten, omdat ik er niet in geloof dat je na 1 sessie met mij ‘klaar’ bent, tenzij je natuurlijk klaar bent met mij 🙂 Dat mag ook hoor. En weet je.. In mijn wereld is alles mogelijk en uit te vogelen, laten we contact maken en het er over hebben….

Nieuwsgierig? boek eerst eens een gratis sessie 

 • Ik kan al je vragen beantwoorden tijdens deze sessie
 • Mijn kracht is dat ik snel tot de kern kan komen waar jij tegen aanloopt, waardoor je in een gesprek met mij helder hebt wat je nodig hebt.
 • Daarnaast geven vrouwen aan dat ze zich snel op hun gemak voelen bij mij
 • Je ervaart een oefening die je gaat helpen in je dagelijks leven
 • Na deze sessie heb je helemaal duidelijk wat jou te doen staat
 • En… het is vrijblijvend