Jouw Reis naar Zelfliefde & Zelfacceptatie

Heb je het gevoel dat je constant anderen helpt, maar vergeet je daarbij jezelf soms? 

Werk je met mensen en sta je in je je werk of praktijk altijd voor je cliënten klaar? 

Hop je van opleiding naar methodiek en lijkt het nooit (goed) genoeg?

Gun jezelf dan dit spiegelmoment, waarin ik samen met jou onderzoek hoe jij de verbinding met je zelf kunt verdiepen of herstellen. 

Zodat je weer echt luistert naar wat jij nodig hebt.

Van overleven naar leven

Ja, je weet best wel hoe dit werkt natuurlijk. Daarom juist, omdat je met mensen werkt, mag jij ook de tijd nemen om te reguleren en te reflecteren. 

Op of je nog wel het juiste doet? Wat heb je los te laten, of toe te laten?

Een spiegelsessie helpt je hierbij.

Samen aan de slag

Een spiegelsessie is meer dan coaching; het is een gezamenlijke ontdekkingsreis. Ik weerspiegel wat ik zie en hoor, en samen voeren we oefeningen uit om beter te luisteren naar wat je werkelijk nodig hebt. Deze krachtige sessie geeft direct toepasbare inzichten.

Review

“Stiekem weet je best wel wat je te doen staat, maar op een of andere manier kwam ik niet in actie. Door jouw spiegeling werd ik mij bewust van mijn patronen en weet ik nu wat ik nodig heb”

Nadia

Denken kun je waarschijnlijk wel hoe zit het met voelen?

Vaak hebben we niet geleerd om te luisteren naar ons gevoel of zijn we geprogrammeerd om door te zetten en hard te werken. Hoewel dit bewonderenswaardige kwaliteiten zijn, en je ontzettend helpt in het werken met mensen, kan het leiden tot uitputting en een gebrek aan contact met je eigen gevoel.

Deze sessie geeft je de ruimte om te luisteren naar het fluisteren van je lichaam en ziel. Ontdek welke dromen en ideeën gehoord willen worden, onderzoek je gevoelens en ontrafel hoe jouw vrouwelijkheid is beïnvloed door de vrouwen die jou voorgingen.

Wat kun je verwachten?

Maak je samen met mij de reis naar zelfliefde en zelfacceptatie? Boek nu een spiegelsessie en geef jezelf de ruimte om te groeien.

Leer luisteren naar de fluisteringen

Ontvang een gratis Mini Meditatie voor elke dag

Mediteren kun je leren

Check in bij jezelf

Ontvang een gratis Mini Meditatie voor elke dag