Gun jezelf een Retraite

Mindfulness Winterweekend in het weekend van 14/15 & 16 februari 2020

Over Dit Mindfulness weekend

De winter is een mooie periode om naar binnen te keren en te vertragen. De natuur staat stil en alles is in rust. Dit ga je ook ervaren tijdens het Mindfulness weekend. Je kunt je echt even helemaal terug trekken in de Drentse natuur, op een fijne plek. Tijdens dit weekend is er naast het programma alle tijd en ruimte om je weer op te laden, om tot jezelf te komen en te ontspannen. 

De omgeving is prachtig, in hartje Drenthe kun je uren dwalen over de heide en in de bossen. Tijdens het weekend neem ik je mee in Mindfulness, meditatie en ontspannen doen we met een bijzondere vorm van Yoga, namelijk Yoga Nidra. Heb je dat nog nooit gedaan? Hier vind je oefeningen van mij

Misschien is het heel erg hectisch geweest in je leven, ervaar je veel stress, heb je iets te verwerken, of wil je gewoonweg echt even helemaal niets… Dan is dit weekend echt voor jou. Tijdens dit weekend moet je helemaal niets en er wordt voor je gezorgd. Zodat je alle aandacht kan geven aan jezelf. 

Al meerdere malen heb ik dit weekend met succes begeleid, deelnemers vonden het echt een fijne plek om te zijn en merkten dat ze echt konden loslaten. Naast mooie gesprekken en inzichten was er ook ruimte voor stilte en bezinning.

"Best spannend vond ik het om met mensen die ik niet kende een weekend in te gaan. Vanaf moment één dat ik arriveerde en Maria mij welkom heette viel alle spanning van mij af, het was gewoon goed. Het verblijf middenin de prachtige landerijen van Drenthe gaf mij ook gelijk de rust waar ik naar op zoek was. Het mooie was dat er naast gezelligheid en delen alle ruimte was voor jezelf. 'Waar heb ik nu behoefte aan?'. Maria begeleid de oefeningen op een professionele en fijne manier, ze geeft je de ruimte om mindfulness te ontdekken in een veilige omgeving. Ik heb de rust gevonden die ik zocht en ik heb weer genoeg handvatten om het mindfulness in het dagelijks leven toe te kunnen passen"

Fleur
Terug naar jouw Natuur

 

De Eikenboom is volop aanwezig in Drenthe en mijn favoriete boom. Deze boom staat voor mij symbool voor aarden en weer terugkeren bij mijn eigen natuur. 

Op deze locatie kun je dat zelf ervaren en verblijven we aan de rand van een prachtig heide- en bosgebied, je vindt er uiteraard veel Eiken en andere mooie bomen. Wanneer je dwaalt over de heide kun je de schaapsherder tegen komen met zijn kudde en genieten van mooie uitzichten en de Hunebedden. De locatie is een typische oude Drentse boerderij en je vindt hier ruimte, stilte en rust.

Dit weekend is toegankelijk voor iedereen. Dus ook als je nog niet bekend bent met Mindfulness en meditatie en ook als je dat wel bent. Je kunt ook je partner, een vriend of vriendin meenemen.

Wat kun je verwachten?

♥ Letterlijk even weg zijn van alle drukte op een rustige plek

♥ Een ondersteunend programma met Mindfulness en ontspanning

♥ Heerlijke maaltijden en alles is verzorgd

♥ Ontspannen met hele rustige vormen van yoga 

♥ Mindfulness meditatie & ontspanning

♥ En het hele weekend moet je helemaal niets

Back to Basic, wat een Luxe is dat!

Er zijn meestal maar een beperkt aantal plekjes voor dit weekend, dus wees er snel bij!  Er is voldoende ruimte is om lekker je eigen gang te gaan, het is namelijk een weekend voor jezelf! De locatie ligt midden in het prachtige Drentse landschap in het dorpje Uffelte, met de auto is deze locatie goed te bereiken en met het Openbaar Vervoer ook, van te voren stuur ik ook een carpool mailtje als optie.

Meld je ook aan

Het Mindfulness Winter Weekend is op 14, 15 en 16 februari 2020. Je bent op vrijdag 14 februari welkom vanaf 18:00 en de retraite eindigt zondag rond 16:00.

De bijdrage is 315 euro inclusief btw. Dit is inclusief verblijfskosten, super lekkere (vegetarische) maaltijden, begeleiding & workshops. Boek je voor januari 2020, dan is het 295,00 euro.

Super leuk als je er bij bent! Klik op onderstaande button en vul het inschrijfformulier en heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op en stuur een mail naar: info@mariaterbeek.nl   

 

Programma

Dit is een globaal programma van wat je kunt verwachten tijdens een Retraite. Alles is uiteraard optioneel, je MOET niets 😉 Het kan nog wijzigen.

Vrijdag

18:00: Aankomst

18:30: Avondeten & kennismaken

20:00: Introductie en ontspanningsoefening

21:30: Tijd voor jezelf

22:15 Stilte en licht uit

Zaterdag

7:30:   Ochtend Mindfulness meditatie

8:00:   Mindful bewegen, rustig wakker worden

8:45:   Ontbijt

9:45:   Mindfulness workshop

11:15: Koffie/ thee + lekkers

11:45: Mindfulness Stilte wandeling, met begeleiding

13:00: Lunch

17:30: Mindfulness meditatie

18:00: Avondeten

19:30: Yoga Nidra

20:30: Tijd voor jezelf

22:15: Licht uit

Zondag

7:30:   Stiltewandeling

8:45:   Ontbijt

10:00: Mindfulness workshop

11:30: Koffie/ thee

13:00: Lunch

14:30: Meditatie + afsluiten weekend

16:00: Einde weekend

Blijf op de hoogte met mijn InspiratieMailing