Gun jezelf een Retraite

Op dit moment heb ik nog geen nieuwe datum. Wel kun je in maart mee op Mindfulness reis naar de Sahara in Marokko! Klik hier voor mijn agenda. Wil je oefenen met meditatie & Mindfulness? Klik hier voor mijn gratis aanbod

 

Over mijn Mindfulness weekend

Tijdens het Mindfulness weekend kun je je echt even helemaal terug trekken in de Drentse natuur, op een duurzame locatie. Je hebt tijdens dit weekend alle tijd en ruimte om je heen om weer op te laden, om weer tot jezelf te komen en te ontspannen. 

De omgeving is prachtig, in hartje Drenthe kun je uren dwalen over de heide en in de bossen. Tijdens het weekend neem ik je mee in Mindfulness, meditatie en ontspannen doen we met een bijzondere vorm van Yoga, namelijk Yoga Nidra. Heb je dat nog nooit gedaan? Hier vind je oefeningen van mijMisschien is het heel erg hectisch geweest in je leven, ervaar je veel stress, heb je iets te verwerken, of wil je gewoonweg echt even helemaal niets… Dan is dit weekend echt voor jou. Tijdens dit weekend moet je helemaal niets en er wordt voor je gezorgd. Zodat jij alle tijd en ruimte hebt om weer aandacht te geven aan jezelf. 

Al meerdere malen heb ik dit weekend met succes begeleid, deelnemers vonden het echt een fijne plek om te zijn en merkten dat ze echt konden loslaten. Naast mooie gesprekken en inzichten was er ook ruimte voor stilte en bezinning.

Terug naar je Natuur

De locatie waar we verblijven ligt aan de rand van een enorm heide en bos gebied, je kunt er bijvoorbeeld ook de schaapsherder tegen komen met zijn kudde. De locatie is gebouwd van natuurlijke materialen en is echt een plek waar je nog stilte vindt. 

Dit weekend is toegankelijk voor iedereen! Dus ook als je nog niet bekend bent met Mindfulness en meditatie en ook als je dat wel bent. Je kunt ook je partner, een vriend of vriendin meenemen.

Wat kun je verwachten?

♥ Prachtige natuur en stilte, je bent letterlijk weg van alle drukte

♥ Bij mooi weer zijn we zoveel mogelijk buiten

♥ Echt tijd voor jezelf

♥ Heerlijke maaltijden en misschien wel een wijntje bij het kampvuur

♥ Ontspannen met hele rustige vormen van yoga.

♥ Mindfulness meditatie

♥ En het hele weekend moet je helemaal niets

Back to Basic, wat een Luxe is dat!

Er zijn maar een beperkt aantal plekjes voor dit weekend, dus wees er snel bij! De groepsgrootte houd ik klein zodat er voldoende ruimte is om lekker je eigen gang te gaan, het is namelijk een weekend voor jezelf!

We overnachten op de slaapvide in de, met natuurlijk materialen gebouwde, “herberg” op het terrein. Er wordt (h)eerlijk voor je gekookt. Je hoeft aan helemaal niets te denken. Kom je met je partner of een vriendin? Dan kun je ook gezamenlijk overnachten in een microhuisje, of alleen in een mooie verbouwde caravan. Kamperen kan ook op de kampeerstrook met de koeien aan je voeteneind 🙂

De locatie De Hobbitstee ligt midden in het prachtige Drentse landschap en ongeveer 8 kilometer van station Steenwijk. Met de auto is deze locatie goed te bereiken. Of je kunt een taxi nemen van station Steenwijk naar de Hobbitstee of je komt met de OV fiets. Deze locatie is bezig om alles duurzaam en met aandacht te creëren, dat vind ik zo mooi aan de Hobbitstee, daarnaast is het ook een leefgroep waar iedereen zijn steentje bijdraagt.

Overnachten is hier bijzonder. Op het terrein vind je verscheidende mooie slaapplekken zoals een omgebouwde caravan, een microhuisje, een tipi, je kunt er kamperen en is er in het groepsgebouw een slaapvide. 

Kom ook dit weekend en meld je aan

Op dit moment is er geen nieuwe datum gepland.

De bijdrage is 295 euro inclusief btw. Dit is inclusief verblijfskosten, super lekkere (vegetarische) maaltijden, begeleiding & workshops. 

Super leuk als je er bij bent! Meld je hier aan door het inschrijfformulier in te vullen en ik reageer zo snel mogelijk

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op en stuur een mail naar: info@mariaterbeek.nl   

 

Andere Retraites
Ontvang tips en inspiratie in je mailbox, schrijf je hieronder in

Programma

Dit is een globaal programma van wat je kunt verwachten tijdens een Retraite. Alles is uiteraard optioneel, je MOET niets 😉 Het kan nog wijzigen.

Vrijdag

18:00: Aankomst

18:30: Avondeten & kennismaken

20:00: Introductie en ontspanningsoefening

21:30: Tijd voor jezelf

22:15 Stilte en licht uit

Zaterdag

7:30:   Ochtend Mindfulness meditatie

8:00:   Mindful bewegen, rustig wakker worden

8:45:   Ontbijt

9:45:   Mindfulness workshop

11:15: Koffie/ thee + lekkers

11:45: Mindfulness Stilte wandeling, met begeleiding

13:00: Lunch

17:30: Mindfulness meditatie

18:00: Avondeten

19:30: Yoga Nidra

20:30: Tijd voor jezelf

22:15: Licht uit

Zondag

7:30:   Stiltewandeling

8:45:   Ontbijt

10:00: Mindfulness workshop

11:30: Koffie/ thee

13:00: Lunch

14:30: Meditatie + afsluiten weekend

16:00: Einde weekend