Gun jezelf een Weekend Retraite in februari 2024

(Nog twee plekjes vrij!)

Ontsnap aan de hectiek en gun jezelf een weekend vol rust en zelfontdekking, speciaal voor vrouwen. Van 9 tot en met 11 februari 2024 begeleid ik weer een retraite die je de gelegenheid biedt om volledig op te laden en te vertragen te midden van gelijkgestemde vrouwen.

Waarom Jij Deze Retraite Verdient:

Een retraite is een moment om je terug te trekken uit het alledaagse, en dit doen we op een mooie locatie: De Stille Kracht in het prachtige Drenthe. Tijdens dit weekend heb je niet alleen een inspirerend programma, maar ook alle ruimte om op te laden, jezelf te herontdekken en tot rust te komen.

Wat je kunt verwachten

"Best spannend vond ik het om met mensen die ik niet kende een weekend in te gaan. Vanaf moment één dat ik arriveerde en Maria mij welkom heette viel alle spanning van mij af, het was gewoon goed. Het verblijf middenin de prachtige landerijen van Drenthe gaf mij ook gelijk de rust waar ik naar op zoek was. Het mooie was dat er naast gezelligheid en delen alle ruimte was voor jezelf. 'Waar heb ik nu behoefte aan?'. Maria begeleid de oefeningen op een professionele en fijne manier, ze geeft je de ruimte om mindfulness te ontdekken in een veilige omgeving. Ik heb de rust gevonden die ik zocht en ik heb weer genoeg handvatten om het in mijn dagelijks leven toe te kunnen passen"

terug naar jouw natuur

Terug naar Je Innerlijke Natuur:

Drenthe is een betoverende plek om je terug te trekken en je te verbinden met de natuur. Deze eeuwenoude omgeving, omringd door prachtige bomen en landerijen, biedt de ideale setting om tot rust te komen en jezelf te herontdekken. De locatie, een authentieke Drentse boerderij, biedt een warme groepsruimte voor onze retraite.

Vertraag en Verstil in Februari:

Februari is een magische tijd om te vertragen en stil te staan voordat de Lente ontwaakt. Deze retraite omarmt dit seizoen van innerlijke groei en vernieuwing. Welke diepe verlangens sluimeren er in jou? Hoe ga je deze verlangens omzetten in positieve veranderingen gedurende het jaar? Door middel van mindfulness meditatie en hele rustige yoga gaan we verstillen en vertragen. 

Ontdek Jouw Vrouwenkracht:

De rode draad van deze retraite is Vrouwenkracht. We duiken dieper in wat vrouw-zijn voor jou betekent en hoe je in harmonie kunt leven met je eigen ritme. Via begeleide meditaties en transformerende systemische oefeningen ontrafelen we dit thema. Wil je meer weten? Blader door mijn Podcast-afleveringen voor verdere inzichten.

"Ik had weinig verwachtingen toen ik me aanmeldde voor dit weekend, maar het overtrof al mijn verwachtingen. Maria's begeleiding was geweldig, en ik voelde me meteen op mijn gemak. De locatie, hoewel bescheiden, was prachtig en paste perfect bij de sfeer van de retraite. Ik heb nieuwe inzichten gekregen, contact gemaakt met mezelf en rust gevonden. Ik kan Maria's retraites van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een moment van bezinning en zelfontdekking."

details

♥ De groep bestaat uit max 12 vrouwen

♥ Comfort food 🙂 Zo veel mogelijk biologisch en altijd vegetarisch

♥ Vrijdag inloop vanaf 16:00 en zondag afronden rond 16:00

♥ Het hele weekend moet je helemaal niets

♥ Je kunt slapen op de slaapzolder, op een tweepersoons kamer of in je eentje

♥ Er zijn vaste momenten voor meditatie & yoga en verdiepende workshops, daarnaast is er genoeg tijd voor jezelf 

 Klik hier voor het programma van het weekend 

"Ik kan niet genoeg benadrukken hoe verrijkend dit weekend retraite was. Ik kwam op zoek naar rust en ruimte voor mezelf, en ik vond dat en nog veel meer. Maria heeft een geweldige manier van begeleiden en zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde. De workshops waren verhelderend en toepasbaar in het dagelijks leven. Ik heb mezelf opnieuw leren kennen en ruimte kunnen geven aan alles wat er speelde in mij. Het was een cadeau aan mezelf waar ik nog lang van zal genieten."

"Het weekend bood me de rust en ontspanning waar ik zo naar verlangde. Maria's begeleiding was uitstekend, en ik voelde me veilig en welkom in de groep. De workshops waren leerzaam en inspirerend, en ik waardeerde de combinatie van activiteiten en momenten voor reflectie. Als je op zoek bent naar een weekend om even helemaal tot jezelf te komen, dan is dit zeker aan te raden."

Verdieping na de Retraite

Online terugkom sessie

Nadat de retraite is afgerond, heb je de gelegenheid om deel te nemen aan een waardevolle online terugkom sessie. Dit moment staat in het teken van vragen, reflectie op de retraite-ervaring en wat er op je pad is gekomen, zowel tijdens de retraite als daarna. 

Ondersteunende Meditaties + Begeleiding

Of je nu een doorgewinterde meditatie vrouw bent of net begint, het is altijd waardevol om extra ondersteuning te hebben. Daarom ontvang je een downloadbaar meditatie album met bijbehorende video’s over Mindfulness & Meditatie. Mindfulness vormt altijd het fundament van mijn retraites. Hoe prettig is het om hier al vertrouwd mee te raken en deze beoefening voort te zetten (optioneel natuurlijk, zonder enige verplichting ;-)).

Persoonlijke Coaching voor verdere groei

Ben je nieuwsgierig over de mogelijkheid om jouw retraite-ervaring te verdiepen via coaching? Dat kan zeker! Speciaal voor de retraite-deelnemers heb ik een exclusief aanbod voor 1-op-1 coaching. We zullen elkaar voor en na de retraite online ontmoeten, inclusief een intakegesprek. Deze drie online coaching sessies kunnen worden toegevoegd voor een aanvullende investering van 395 euro (inclusief btw). Aangezien dit aanbod beperkt beschikbaar is, raad ik je aan snel te reageren als je interesse hebt.

Klaar om jouw innerlijke reis te beginnen? 

Reserveer nu je plek voor het retraite weekend van 9 t/m 11 februari 2024. Sluit je aan bij een groep inspirerende vrouwen en ontdek de kracht van zelfzorg, ontspanning en verbinding. Wees ook deel van deze bijzondere ervaring. 

P.s. De Stille kracht is lastig te bereiken met OV (dat krijg je met zo’n stille plek :-)), maar dan regelen we dat we je ergens kunnen ophalen (B.v. bushalte in Borger) en ik stuur van te voren altijd een mail voor opties om mee te rijden.

 

Nog twee plekjes vrij!

Vanaf 395,- euro
  • Slapen op de slaapzolder voor 395 euro (nog 1 plek)
  • Tweepersoonskamer 425 euro (Nog 1 plek)
  • Eenpersoonskamer 465 euro (VOL)
  • Online groepsessie na de retraite
  • Bonus: Meditatiealbum met meditaties om je te ondersteunen
  • Optioneel: drie online coach sessies om je retraite persoonlijk te verdiepen 395 euro (beperkt beschikbaar!)
kom ook!

Ontvang een gratis Mini Meditatie voor elke dag

Mediteren kun je leren

Check in bij jezelf

Ontvang een gratis Mini Meditatie voor elke dag