12

Ga je mee op Weekend Retraite?

Ontsnap aan de hectiek en gun jezelf een weekend vol rust en ruimte.

Aanmelden editie mei is niet meer mogelijk helaas

Waarom jij deze retraite verdient:

Dan is dit perfect voor jou, deze retraite geeft je een moment om je even terug te trekken uit het alledaagse en weer in te checken bij jezelf. Want als jij niet goed voor jezelf zorgt, wie doet het dan wel? 🙂 

Tijdens dit weekend zijn we op een mooie locatie: De Stille Kracht in het prachtige Drenthe. Het programma biedt ook alle ruimte om op te laden en tot rust te komen.

Wat je kunt verwachten

Maria instaberichten

"Best spannend vond ik het om met mensen die ik niet kende een weekend in te gaan. Vanaf moment één dat ik arriveerde en Maria mij welkom heette viel alle spanning van mij af, het was gewoon goed. Het verblijf middenin de prachtige landerijen van Drenthe gaf mij ook gelijk de rust waar ik naar op zoek was. Het mooie was dat er naast gezelligheid en delen alle ruimte was voor jezelf. 'Waar heb ik nu behoefte aan?'. Maria begeleid de oefeningen op een professionele en fijne manier, ze geeft je de ruimte om mindfulness te ontdekken in een veilige omgeving. Ik heb de rust gevonden die ik zocht en ik heb weer genoeg handvatten om het in mijn dagelijks leven toe te kunnen passen"

terug naar jouw natuur

Drenthe, mijn favoriete plek om te rusten

Drenthe is een betoverende plek om je terug te trekken en je te verbinden met de natuur. De locatie heet: De stille kracht en heeft een prachtige grote tuin en ligt middenin de landerijen. Deze authentieke Drentse boerderij biedt een warme groepsruimte voor onze retraite.

We gaan vertragen 

In de stilte kun je beter luisteren en hoewel het geen stilte retraite is, helpt de vertraging en de yoga nidra je wel om beter te luisteren. Welke diepe verlangens sluimeren er in jou? Door middel van de diep rusten sessies gaan we verstillen en vertragen. 

Yoga Nidra?

Ja, Yoga Nidra is mijn favoriete vorm van rusten en mediteren. Yoga Nidra is een geleide meditatie die je in een comfortabele liggende houding ervaart. Yoga Nidra biedt je echt een moment van diepe rust en bezinning. Het stelt je in staat om los te laten, op te laden en diep in jezelf te duiken zonder enige druk. In de begeleide Yoga Nidra-sessies tijdens de retraite, zal je worden meegenomen op een reis naar binnen, waar je de ruimte vindt om te rusten, te herstellen en jezelf te herontdekken.

Rust is de vrouwelijke weg

De rode draad van deze retraite is rusten in een vrouwelijke setting. Tijdens de sessies neem ik je mee in de feminiene manier van rusten en hoe je in harmonie kunt leven met je eigen ritme. Wil je meer weten? Blader door mijn Podcast-afleveringen voor verdere inzichten.

 

retraite van 1 dag

"Ik had weinig verwachtingen toen ik me aanmeldde voor dit weekend, maar het overtrof al mijn verwachtingen. Maria's begeleiding was geweldig, en ik voelde me meteen op mijn gemak. De locatie, hoewel bescheiden, was prachtig en paste perfect bij de sfeer van de retraite. Ik heb nieuwe inzichten gekregen, contact gemaakt met mezelf en rust gevonden. Ik kan Maria's retraites van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een moment van bezinning en zelfontdekking."

Als je wil ervaren hoe het principe ''doe minder, leef meer'' voor jou is, dan is een retraiteweekend bij Maria perfect. Ik heb gemerkt hoeveel ik eigenlijk ''aan'' sta in het dagelijks leven. In het weekend heb ik gevoeld hoe het is om vanuit de actie, weer naar de rust terug te keren. Maar het mooiste is dat het doel van het weekend niet is om je per se ontspannen te moeten voelen. Dat is weer een hele druk minder. Je leert wél hoe je met zachtheid en mildheid kunt zijn met wat is en hoe je voor jezelf kunt zorgen. Dat gun ik iedereen!

Extra bij dit Retraite Weekend

Ondersteunende Meditaties + Begeleiding

Je ontvangt bij deze retraite ook een downloadbaar meditatie album met bijbehorende video’s over Mindfulness & Meditatie. Mindfulness vormt altijd het fundament van mijn retraites. 

Yoga Nidra opnames

Na de retraite kun je nog een keer gratis deelnemen aan een online Diep rusten sessie en ontvang je de opnames van een aantal yoga nidra meditaties die ik tijdens het weekend begeleid. Zodat je thuis je eigen mini retraite kunt houden 

Verdieping?

Wil je jouw retraite-ervaring verdiepen? Dat kan zeker! Speciaal voor de retraite-deelnemers heb ik een exclusief aanbod voor 1-op-1 coaching. We zullen elkaar voor en na de retraite online ontmoeten, inclusief een intakegesprek. Deze online coaching sessies kun je boeken voor een speciale actieprijs van 395 euro. Dit aanbod is beperkt beschikbaar. 

Nog even over de locatie

De Stille Kracht in Westdorp (Drenthe), is een fijne en authentieke locatie en biedt meerdere opties om te overnachten die simpel en sfeervol zijn. Je kunt overnachten in je eigen tentje/slaapplek en er is ook een slaapzolder beschikbaar, normaal is hier plek voor 10 personen, maar ik reduceer dit altijd tot de helft zodat je wel je eigen plekje hebt. 

Je kunt ook  overnachten op een tweepersoons slaapkamer en dat is ideaal voor vriendinnen (dan ontvang je korting en is beperkt beschikbaar). 

Of op een 1 persoons slaapkamer (beperkt beschikbaar).  

De Stille kracht is lastig te bereiken met OV (dat krijg je met zo’n stille plek :-)), maar dan regelen we dat we je ergens kunnen ophalen (B.v. bushalte in Borger) en ik stuur van te voren altijd een mail voor opties om mee te rijden.

"Ik kan niet genoeg benadrukken hoe verrijkend dit weekend retraite was. Ik kwam op zoek naar rust en ruimte voor mezelf, en ik vond dat en nog veel meer. Maria heeft een geweldige manier van begeleiden en zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde. De workshops waren verhelderend en toepasbaar in het dagelijks leven. Ik heb mezelf opnieuw leren kennen en ruimte kunnen geven aan alles wat er speelde in mij. Het was een cadeau aan mezelf waar ik nog lang van zal genieten."

Ik had behoefte aan een moment van rust inbouwen in mijn drukke werk- en gezinsleven. Ik zet mezelf meestal niet op plek 1, en heb dat dit weekend wel gedaan. Het was fijn en ontspannen. Ik kon goed bijkomen door de Yoga Nidra en Yin Yoga lessen en er was voldoende eigen tijd. De verzorging was uitstekend! Ik kon echt even loslaten.

Titel-9

Nog even de details op een rijtje

♥ De groep bestaat uit max 12 vrouwen

♥ Comfort food 🙂 Zo veel mogelijk biologisch en altijd vegetarisch

♥ Vrijdag 31mei inloop vanaf 16:30 en zondag 2 juni afronden rond 16:00

♥ Het hele weekend moet je helemaal niets

♥ Je kunt slapen op de slaapzolder, je eigen tentje, op een tweepersoons kamer of in je eentje

♥ Er zijn vaste momenten voor meditatie & yoga en diep rusten sessies, daarnaast is er genoeg tijd voor jezelf

♥ Er zijn massages beschikbaar dit weekend tegen meerprijs. 

 Klik hier voor het programma van het weekend 

Update - De eerstvolgende editie moet ik nog plannen!

Ontvang een gratis Mini Meditatie voor elke dag

Mediteren kun je leren

Check in bij jezelf

Ontvang een gratis Mini Meditatie voor elke dag