Minder doen en moeten tijdens deze ochtend voor jezelf

Stel je eens voor dat je even niets moet en je kunt laten meenemen in ontspannende oefeningen. Dat je de controle mag loslaten, alle rollen van je dagelijks leven even mag vergeten. 

Doe je deur op slot, vertel je partner of kinderen dat je er niet bent en maak de reis naar binnen, samen met mij. 

Lekker fijn op je eigen fijne plekje, met jouw eigen favoriete spullen kun je jezelf een Online Mini Retraite gunnen. Het grootste cadeau die je jezelf kunt geven op zondagochtend 14 maart van 9:30 tot 12:00

Juist nu met deze lockdown is tijd nemen voor jezelf super belangrijk

Deze ochtend is speciaal voor vrouwen die de reis naar binnen willen maken, die een moment willen creëren om echt weer even in te checken bij zichzelf.

Tijdens deze mini retraite gaan we aan de slag met vertragen & verstillen door middel van hele rustige yoga en meditaties. Je zult merken dat je steeds kalmer wordt. 

Op een laagdrempelige manier neem ik je mee op reis, ik doe dit ‘down to earth met een Wooshy wooshy vibe’ 😉

"Nooit verwacht dat een relatieve korte retraite en ook nog online zo krachtig en waardevol kan zijn! "

Femke
Als jij niet goed voor jezelf zorgt, wie doet het dan wel?

Wanneer je graag zorgt voor anderen, is het extra belangrijk dat je er ook bent voor jezelf. Omdat dit simpelweg nodig is om het vol te houden en alleen als je er echt voor jezelf bent, kun je er ook echt voor anderen zijn.

Wil je:

  • Rust ervaren
  • Stil staan bij jezelf en wat goed voor jou is
  • Een stap terug nemen uit steeds maar nuttig bezig zijn en veel doen en moeten van jezelf
  • Tijd en ruimte ervaren voor jezelf tijdens deze pittige tijd
  • Rust en thuis komen bij jezelf
  • Een ontspan momentje?

Ervaar dan tijdens deze Mini Retraite hoe het is om te mogen loslaten zonder daar hard voor te werken. Tijdens de retraite maak je contact met de zachtere kant van jezelf en maak je een reis naar wat dat betekent voor jou, vrouw zijn.

Het is een erg makkelijk online programma en je hoeft niet in beeld. Dus je kunt ‘mij’ neerzetten waar je wilt en helemaal je eigen plekje maken. Met 1 druk op de knop kom je al in de online retraite omgeving.

"Online is veel persoonlijker en minder afstandelijk dan verwacht. Voelde heel bekend en vertrouwd"

"Online was fijner dan ik van tevoren dacht. Fijn om de andere vrouwen te visualiseren"

"Vond het wel prettig in mijn eigen omgeving en je programma was goed en rustig afgestemd op elkaar"

Details & Inschrijven

Wanneer: Zondag 14 Maart van 9:30 tot 12:00

Kosten: 29,95 euro incl. BTW

Je ontvangt later ook de opname en een MP3 van de Yoga Nidra

 

Hoe ziet de dag er uit?

Vanaf 9:15 kun je binnenkomen in de online ruimte en rustig je eigen plekje klaar maken in je eigen fijne omgeving. Met 1 klik op de knop heb je al toegang, je hoeft niets te downloaden en ik neem je daar helemaal in mee.

Om 9:30 starten we met een welkom meditatie & Intentie. Ook verbind je je met de andere vrouwen in de vrouwencirkel, want ook al is het online, je doet het zeker niet alleen. Je hoeft niet in beeld, dus je kunt helemaal je eigen ding doen tijdens deze retraite.

10:00 – 11:00 Ervaar hele rustige yoga met het thema Je Hart openen en voelen wat jij nodig hebt (Yin & Restorative Yoga)

11:00 mini pauze

11:15 Diep ontspannen met Yoga Nidra. Thema: Leven in jouw eigen vrouwenritme (cyclisch leven)

11:45 Vragen + afsluitingsmeditatie, ook trek ik een Kaartje uit mijn Godinnen Kaartenset met een symbolische boodschap die je kunt meenemen

Je ontvangt daarna de opname van deze mini retraite en je ontvangt ook een audio opname van de Yoga Nidra, zodat je deze nog een keer kunt beluisteren.  

Ervaringen van vrouwen die je voorgingen

"Het is fijn om zo met z'n allen te verbinden en de ontspanning op te zoeken en dat je een hele fijne stem hebt om ons te begeleiden. Het werkte heel fijn en prettig, juist fijn om dit in mijn eigen omgeving te doen. Ik wil je mega bedanken voor deze reminder naar mijzelf toe dat ik deze rust zelf altijd op kan zoeken wanneer ik dit zelf wil."

Sabrien

"Het heeft me een heerlijke moment opgeleverd en daarnaast fijne inzichten om in het dagelijks leven mee verder te gaan. Gun jezelf dit! Het is de moeite waard"

Hester

"Goed programma, fijne onderdelen, voelde wel verbinding met jou en de groep, "samen" te doen geeft een fijn idee/gevoel. De kaartjes erbij zijn ook inspirerend. Ik kon ondanks mijn grote lichamelijke beperkingen vrijwel alles op mijn manier meedoen, dat viel niet tegen en komt vooral dat jij aanmoedigt om comfort te zoeken, steun, niks moet, andere opties aan te dragen en te verwoorden dat vele situaties en gevoelens en lijven verschillend zijn maar allemaal ok. Ik moet niet alleen mijn telefoon dagelijks opladen, maar ook mezelf! "

Saskia

Over mij

Een mini retraite volgen met mij betekent dat je minder mag doen en ik je daar continu toe uitnodig. Ik heb de afgelopen jaren vele yogalessen, retraites en Mindfulnesstrainingen begeleid. Al deze ervaringen neem ik mee tijdens deze mini retraites. De ochtend is zorgvuldig opgebouwd en je bent bij mij in goede en ervaren handen. De laatste jaren heb ik ook het thema vrouw zijn, uitvoerig onderzocht en ik vertel hier ook wel over in mijn Doe minder, Leef meer podcast.

Omdat ik zelf regelmatig in gevecht ben geweest met somberheid, angsten en stress kan ik je nu ook goed meenemen in kiezen voor meer rust.

Alles wat je nodig hebt om weer tot rust te komen, daar heb ik mij in gespecialiseerd. Voor mij is het belangrijk dat deze mini retraite voor jou echt een moment is waarin je mag loslaten, en dat jij je veilig voelt en comfortabel om de rust weer terug te vinden in jezelf.

Dus kom ook en maak de reis naar binnen.