Online Mini retraite

Stel je eens voor dat je even helemaal niets moet...

 • Je de tijd en ruimte hebt om tot rust te komen
 • Je lief mag zijn voor jezelf
 • Dat je even stil kunt staan bij jezelf
 • Zodat je weer balans ervaart
 • En even geen rekening hoeft te houden met de mensen om je heen
 • Kortom dat je even een mini vakantie neemt van je dagelijks leven


Neem dan een moment voor jezelf met deze mini retraite

De Mini retraite is gepland op: Zondag 31 maart van 9:30 tot 12:00 

En kost 29,95 Euro.

Inclusief opnames van de retraite en de meditatie

Een Cadeau voor jezelf

Deze mini retraite is perfect om echt even tot rust te komen en zo te voelen wat je echt nodig hebt. Want als jij niet goed voor jezelf zorgt, wie doet het dan wel? Ervaar het zelf wat deze mini retraite voor je doet en ontdek hoe het is om naar binnen te keren en weer te luisteren naar je lichaam, naar jezelf.Want het is zo belangrijk om je lichaam, geest en ziel aandacht te geven. Vooral wanneer je graag zorgt voor anderen, dan is het extra belangrijk dat je er ook bent voor jezelf. 

Elke retraite heeft een vrouwenthema

Dit keer gaan we in op Zelfliefde, hoe kun je vriendelijk zijn voor jezelf en voor je lichaam? Je ervaart ontspannende houdingen en oefeningen die je daarbij op weg helpen.  

online is juist fijn

Het programma waar je op inlogt is erg makkelijk en je hoeft niet in beeld. Dus je kunt ‘mij’ neerzetten waar je wilt en helemaal je eigen plekje maken. Met 1 druk op de knop kom je al in de online retraite omgeving. 

 

"Online is veel persoonlijker en minder afstandelijk dan verwacht. Voelde heel bekend en vertrouwd"

"Online was fijner dan ik van tevoren dacht. Fijn om de andere vrouwen te visualiseren"

"Vond het wel prettig in mijn eigen omgeving en je programma was goed en rustig afgestemd op elkaar"

"Nooit verwacht dat een relatieve korte retraite en ook nog online zo krachtig en waardevol kan zijn! "

tijdens deze mini retraite ervaar je met meditatie, rustige houdingen en een uitgebreide ontspanningsoefening, diepe rust.


Kortom, Leer te rusten, niet te stoppen

"Het is fijn om zo met z'n allen te verbinden en de ontspanning op te zoeken en dat je een hele fijne stem hebt om ons te begeleiden. Het werkte heel fijn en prettig, juist fijn om dit in mijn eigen omgeving te doen. Ik wil je mega bedanken voor deze reminder naar mijzelf toe dat ik deze rust zelf altijd op kan zoeken wanneer ik dit zelf wil."

Sabrien

Wat kun je verwachten?

 • Vanaf 9:15 kun je binnenkomen in de online retraite ruimte. Met 1 klik op de knop heb je al toegang, je hoeft niets te downloaden en en je ontvangt van te voren tips.
 • Om 9:30 starten we met de opening en verbind je je met de andere vrouwen die ook online meedoen met een welkom meditatie & Intentie. Want ook al is het online, je doet het zeker niet alleen.
 • Van 10:00 - 11:00 ervaar je hele rustige houdingen voor je lichaam (Yin & Restorative Yoga)
 • Na een korte pauze gaan we diep ontspannen met Yoga Nidra.
 • We sluiten af met een korte meditatie en ik trek een kaartje uit mijn Godinnen Kaartenset met een symbolische boodschap die je kunt meenemen
 • Je ontvangt later de opname van deze mini retraite en de audio opname van de Yoga Nidra, zodat je deze nog een keer kunt beluisteren.


Ervaringen van vrouwen die je voorgingen

"Het heeft me een heerlijke moment opgeleverd en daarnaast fijne inzichten om in het dagelijks leven mee verder te gaan. Gun jezelf dit! Het is de moeite waard"

Hester

"Goed programma, fijne onderdelen, voelde wel verbinding met jou en de groep, "samen" te doen geeft een fijn idee/gevoel. De kaartjes erbij zijn ook inspirerend. Ik kon ondanks mijn grote lichamelijke beperkingen vrijwel alles op mijn manier meedoen, dat viel niet tegen en komt vooral dat jij aanmoedigt om comfort te zoeken, steun, niks moet, andere opties aan te dragen en te verwoorden dat vele situaties en gevoelens en lijven verschillend zijn maar allemaal ok. Ik moet niet alleen mijn telefoon dagelijks opladen, maar ook mezelf! "

Saskia

Over mij

Een mini retraite volgen met mij betekent dat je minder mag doen en ik je daar continu toe uitnodig. Ik heb de afgelopen jaren vele yogalessen, retraites en Mindfulnesstrainingen begeleid. Al deze ervaringen neem ik mee tijdens deze mini retraites. De ochtend is zorgvuldig opgebouwd en je bent bij mij in goede en ervaren handen. De laatste jaren heb ik ook het thema vrouw zijn, uitvoerig onderzocht en ik vertel hier ook wel over in mijn Doe minder, Leef meer podcast.

Omdat ik zelf regelmatig in gevecht ben geweest met somberheid, angsten en stress kan ik je nu ook goed meenemen in kiezen voor meer rust.

Alles wat je nodig hebt om weer tot rust te komen, daar heb ik mij in gespecialiseerd. Voor mij is het belangrijk dat deze mini retraite voor jou echt een moment is waarin je mag loslaten, en dat jij je veilig voelt en comfortabel om de rust weer terug te vinden in jezelf.

 

Ontvang een gratis Mini Meditatie voor elke dag

Mediteren kun je leren

Check in bij jezelf

Ontvang een gratis Mini Meditatie voor elke dag