Opladen & Ontspannen

Een hele dag waarin je niets moet

In alle rust op een fijne plek

Met hele rustige yoga & ontspanningsoefeningen zoals Yoga Nidra 

Om echt weer tot jezelf te komen

Maak samen met mij de reis naar binnen

Tijdens deze mini retraite gaan we aan de slag met vooral minder doen, vertragen en verstillen. Het is niet perse in stilte hoor, maar je zult merken dat je steeds rustiger wordt. Deze dag is speciaal voor vrouwen en het thema is dan ook zelfzorg & zelfliefde. Op een laagdrempelige manier neem ik je mee.

Want als jij niet goed voor jezelf zorgt, wie doet het dan wel?

De reis naar binnen

Je trekt je deze dag natuurlijk ook even letterlijk terug uit jouw dagelijkse situatie en dat heb je gewoonweg soms ook nodig om te doen! Je hoeft echt geen ervaring te hebben hiermee, ik neem je er in mee. En als je dat wel hebt ben je natuurlijk ook welkom!

We beginnen de dag met aankomen en hele rustige yoga, er zijn regelmatig pauze momenten en je kunt lekker naar buiten als je dat wilt.  

De yoga is voor iedereen geschikt. We doen vooral minder en de houdingen zijn gericht op diepe ontspanning.

We sluiten af met een Yoga Nidra, waardoor je nog meer tot rust komt en ook weer oplaadt. Zodat je weer met frisse moed & inspiratie je dagelijks leven weer ingaat.

Ervaringen van deelnemers

"Een heerlijk ontspannen dag, een onderbreking van de dagelijkse waan van de dag. Een dag waarin ik tijd voor mijzelf had en aandacht had voor het hier-en-nu. Daardoor ging ik ook weg met een opgeruimder hoofd en tips voor in de toekomst, een fijne eerste kennismaking met yoga nidra. De verschillende oefeningen die we deden waren erg fijn. Ook had je voldoende aandacht voor individuele behoeftes, je begeleiding was erg fijn,. Kreeg het gevoel dat alles kon en mag, een veilige omgeving waarin je jezelf kon zijn"

Marlieke

"Het heeft me een heerlijke dag opgeleverd en daarnaast fijne inzichten om in het dagelijks leven mee verder te gaan. Gun jezelf deze dag! Het is de moeite waard"

Hester

"Maria, wat heb je een fijne stem! En wat was dit een dag om mij even helemaal over te geven aan minder doen en moeten van mijzelf. "Ik ben mij echt weer bewust van hoe het nu met mij gaat en wat ik straks nodig heb in het dagelijks leven"

Thea

Over de begeleiding

Ik ben gecertificeerd Mindfulness trainer (Categorie 1 en aangesloten bij de VMBN

Daarnaast coach en train ik al jaren mensen en werk ik lichaamsgericht met Yoga en dan voornamelijk de hele rustige varianten. 

Kortom, alles wat je nodig hebt om weer tot rust te komen, daar heb ik mij in gespecialiseerd. Voor mij is het belangrijk dat deze dag voor jou echt een dag is waarin je mag loslaten, en dat jij je veilig voelt en comfortabel om de rust weer terug te vinden in jezelf.

Dus kom ook en maak de reis naar binnen.

Praktische Info Mini Retraite

De komende datum: Zondag 10 november van 10:00 tot 16:30 (Nog 1 plekje vrij, dus besluit snel)

Locatie: Een fijne ruimte voor onszelf bij Sunterra. Adres: Clusiushof 7 in Oegstgeest. Parkeren kan voor de deur, kom je met het OV dan kun je op Leiden CS een OV fiets huren en dan is het een kleine 10 minuutjes fietsen. Of met de bus en vanaf de halte in Oegstgeest is het ook een kleine 10 minuutjes lopen. Kom je van ver? Je kan er ook een weekendje voor jezelf van maken, Leiden heeft veel leuke overnachtingsmogelijkheden

De bijdrage: 97 euro incl. btw. Je mag zelf iets lekkers voor de lunch meenemen. Er is een supermarkt tegenover de locatie met broodjes en salades. Ik zorg voor lekkers en drinken de gehele dag door.

Overige info: Er is nog maar 1 plekje. Tijdens de gehele dag ben ik er voor je als je vragen hebt. Uiteraard ook als je nu al vragen hebt, of daarna. 

Je kunt je hieronder direct inschrijven of hier een vraag of reactie achterlaten

Gun jezelf deze dag

Schrijf je in