retraite van 1 dag
Retraite van 1 dag

Tijdens deze dag nemen we alle tijd om aandacht te geven aan lichaam & geest, wordt er voor je gezorgd en moet je even helemaal niets. Ontdek wat jij nodig hebt en neem tijdens deze dag een moment helemaal voor jezelf.

Een dag waarin je niets moet

We beginnen de dag met ‘bodyfullness’, door middel van rustige  yogahoudingen en ontspanningsoefeningen keer je weer terug in je lichaam. Zo rust en herstelt je lichaam op een diepgaande manier. Dit doen we bijvoorbeeld met Yin en Restorative Yoga houdingen 

Vervolgens verdiepen we onze Mindfulness, door middel van lekker eten, een wandeling en meditatie.

We sluiten af met een begeleide ontspanningsoefening die je meeneemt naar een diepe ontspanning tussen slaap en wakker zijn, ook wel slaap yoga genoemd: Yoga Nidra, deze neem ik ook op en ontvang je na afloop.

Tijdens de dag is er ruimte voor momenten voor jezelf. De gehele dag is er drinken en lekkers aanwezig, dus ook daarin wordt er goed voor je gezorgd 🙂 

Want als jij niet goed voor jezelf zorgt, wie doet het dan Wel?

Je trekt je deze dag natuurlijk ook even letterlijk terug uit jouw dagelijkse situatie en volgens de mensen die deze mini retraite hebben bijgewoond is dat echt super fijn om te doen.  Je hoeft echt geen ervaring te hebben met Yoga of Mindfulness, ik neem je er in mee. En als je dat wel hebt ben je natuurlijk ook welkom!

Er zijn een beperkt aantal plekjes, ik werk namelijk graag met kleinere groepen. Heb je vragen, of je wil wat meer weten, mail mij gerust hoor! 

Ervaringen van deelnemers

"Een heerlijk ontspannen dag, een onderbreking van de dagelijkse waan van de dag. Een dag waarin ik tijd voor mijzelf had en aandacht had voor het hier-en-nu. Daardoor ging ik ook weg met een opgeruimder hoofd en tips voor in de toekomst, een fijne eerste kennismaking met yoga nidra en heerlijk eten en drinken. De verschillende oefeningen die we deden waren erg fijn. Ook had je voldoende aandacht voor individuele behoeftes of als er even hulp nodig was. Je begeleiding was erg fijn, voldoende afwisseling in oefeningen en heerlijk eten en drinken. Kreeg het gevoel dat alles kon en mag, een veilige omgeving waarin je jezelf kon zijn"

Marlieke

"Het heeft me een heerlijke dag opgeleverd en daarnaast fijne inzichten om in het dagelijks leven mee verder te gaan. Gun jezelf deze dag! Het is de moeite waard"

Hester

"Maria, wat heb je een fine stem! En wat was dit een dag om mij even helemaal over te geven aan minder doen en moeten van mijzelf. Dankjewel!"

A.

"Ik ben mij echt weer bewust van hoe het nu met mij gaat en wat ik straks nodig heb in het dagelijks leven"

Thea

Ontdek wat Yoga Nidra voor je kan doen

Weer leren ontspannen kan lastig zijn, want vaak heb je het er te druk voor! Of kun je niet stil zitten.

Deze oefening gaat je hierbij helpen.

Praktische Info Mini Retraite

De komende data: Zondag 25 november van 9:30 tot 17:00

Locatie: Clusiushof 7 te Oegstgeest (parkeren kan voor de deur). Een fijne ruimte voor onszelf bij Sunterra.

De bijdrage: 115 euro incl. btw. Dit betekent dat de hele dag voor je wordt gezorgd! Met o.a. een lekkere (vegetarische) lunch! Ik houd rekening met diëten. Korting? Kom je met zijn tweeën dan betaal je 95 euro per persoon.

Liever een weekend voor jezelf, of iets anders? Kijk dan op mijn agenda Heb je vragen? Stel ze gerust hoor!  Info@mariaterbeek.nl 

Ik ben gecertificeerd Mindfulness trainer (Categorie 1 en aangesloten bij de VMBN) Daarnaast coach en train ik al jaren mensen en werk ik lichaamsgericht met Yoga en dan voornamelijk de hele rustige varianten. Kortom, alles wat je nodig hebt om weer tot rust te komen, daar heb ik mij in gespecialiseerd. Voor mij is het belangrijk dat deze dag voor jou echt een dag is waarin je mag loslaten, en dat jij je veilig voelt en comfortabel om de rust weer terug te vinden in jezelf.