Opdrachten in het bedrijfsleven

In het bedrijfsleven geef ik trainingen en coaching op het gebied van Stress & Mindfulness.  Met mijn achtergrond als trainer, coach en opleidingskundige kan ik op een veelzijdige manier leer- en coach trajecten aanvliegen. Zo ontwerp ik ook trainingen & workshops  voor opdrachtgevers en denk ik mee over Online Leeroplossingen. 

Steeds meer organisaties willen effectiever leren samenwerken en vooral ook in verbinding zijn met zichzelf en de mensen in de organisatie. De natuur is een prachtige coach voor ons allemaal en daarom begeleid ik ook graag sessies in de natuur.

Is dit interessant voor jouw bedrijf of organisatie? Neem contact met mij op en we overleggen de mogelijkheden. Ik denk graag mee over passende trainingen en coaching. Voor de volgende bedrijven en organisaties heb ik workshops en trainingen gegeven op het gebied van Mindfulness, Stress en Emotionele Intelligentie:

Akzo NobelShell, De Volksbank, CB&I, Coca Cola, KWR, Tata SteelHeineken, KWR, Agressiewerk, Leonardo Davinci College, Nationale Politie, Booking.com, MyDailyLifestyle, Kjenning, FokusWonen, Gemiva SVG Groep, Universiteit van Leiden, DSM, Adidas, GVB.

P.s. ik zeg meestal geen u 🙂 Want we zijn als mens allemaal gelijk wat mij betreft!

Achtergrond in het kort:

Master Onderwijsstudies (Msc) Universiteit van Leiden

Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (HBO) te Groningen

Post HBO Online leeroplossingen

Mindfulness categorie 1 trainer