Team

Zonder steun kan ik niet. Naast dat ik super dankbaar ben voor mijn vrienden, familie en partner dat ze mij zo steunen, vind je hieronder de mensen die mij in het bedrijf ondersteunen en daarnaast ook een eigen bedrijf hebben.

Tamara

Tamara ondersteunt mij met online marketing, zodat ik nog meer vrouwen kan bereiken met mijn missie.

“Ik ben Tamara en ik ben gek op online marketing. In 2020 startte ik mijn bedrijf in online marketing. Mijn doel is om andere ondernemers te laten doen waar ze รฉcht blij van worden. Zo ondersteun ik ondernemers met webdesign, social media, teksten en e-mailmarketing. In mijn vrije tijd ben ik graag op reis. Daarnaast ben ik gek op lezen, yoga, klimmen, koken (en natuurlijk eten) en ben ik graag samen met familie en vrienden. Ik volgde voorheen yogalessen bij Maria en heb haar 8-weekse mindfulnesstraining gevolgd. Ik vind het daarom superleuk om voor haar aan de slag te gaan. Ik weet namelijk hoe fijn Maria’s lessen en coaching zijn ๐Ÿ˜Š.”

Elvira

Elvira ondersteunt mij tijdens retraites en daarnaast inspireert ze mij om door te gaan met het delen van mijn missie.

“Mega fantastisch hoe het universum werkt wanneer je iets los laat. Nadat ik zelf op retraite was geweest, en zag hoeveel werk dit voor de organisator is, bedacht ik dat ik met mijn ervaring en skills een fantastische Host zou zijn! Zoek dat maar eens op als vacature, host/ gastvrouw bij retraites.ย Toen ik mijn bedrijf begon heb ik dat los gelaten.. met het idee dat dit nog wel eens op mijn weg kwam en tadaaaa Ik mag mee als gastvrouw met niemand minder dan Maria! Oh ja ik ben trouwens Elvira, dit stuk was bedoeld om mij te leren kennen maar ga maar gewoon mee dan komt dat goed.ย Mocht je al nieuwsgierig zijn dan kan je eventueel spieken op mijn website.ย 

Foto's

Foto’s op mijn website zijn genomen doorย Lotje van der Bie, PuurMama & Stefan Koenen

ย