Team

Zonder steun kan ik niet. Naast dat ik super dankbaar ben voor mijn vrienden, familie en partner dat ze mij zo steunen, vind je hieronder de mensen die mij in het bedrijf ondersteunen en daarnaast ook een eigen bedrijf hebben.

Rosa

Rosa ondersteunt mij al jaren en is het gezicht van mijn supportteam.

“Ik ben Rosa en eind 2015 ben ik begonnen als zelfstandig VA (virtual assistant). Hoewel ik niets te verliezen had vond ik het nog steeds heel erg spannend om zo jong al een eigen bedrijf te beginnen! De meeste klanten voor wie ik nu werk ken ik inmiddels al meerdere jaren en dat maakt dat we erg goed kunnen samenwerken. Na de geboorte van mijn zoontje in 2019 heb ik besloten om me ook te gaan richten op grafische projecten, iets waar ik veel passie voor heb. Buiten mijn werk om kook ik graag en hou ik van natuur. Ik probeer zo duurzaam mogelijk in het leven te staan”met echt v

Elvira

Elvira ondersteunt mij tijdens retraites en daarnaast inspireert ze mij om door te gaan met het delen van mijn missie.

“Mega fantastisch hoe het universum werkt wanneer je iets los laat. Nadat ik zelf op retraite was geweest, en zag hoeveel werk dit voor de organisator is, bedacht ik dat ik met mijn ervaring en skills een fantastische Host zou zijn! Zoek dat maar eens op als vacature, host/ gastvrouw bij retraites. Toen ik mijn bedrijf begon heb ik dat los gelaten.. met het idee dat dit nog wel eens op mijn weg kwam en tadaaaa Ik mag mee als gastvrouw met niemand minder dan Maria! Oh ja ik ben trouwens Elvira, dit stuk was bedoeld om mij te leren kennen maar ga maar gewoon mee dan komt dat goed. Mocht je al nieuwsgierig zijn dan kan je eventueel spieken op mijn website. 

Foto's

Foto’s op mijn website zijn genomen door Lotje Putnam van der Bie en Stefan Koenen.