Manifesteren kun je leren met deze meditatie

Manifesteren is hip. Maar kun je alles wat je maar wil in je leven manifesteren?

Kun je je droomhuis manifesteren door er aan te denken de hele tijd? Is het zo dat als je alleen maar denkt aan wat je wil dat je het ook krijgt? Ik vind het een interessant onderwerp omdat ik merk dat door meditatie en leven met meer aandacht door bijvoorbeeld Mindful rituelen ik ook meer open sta voor iets groters dan mij. De ene noemt het god, de ander zegt het zijn de Engelen, ik denk altijd aan de grootheid van het universum.

Zo bedank ik elke dag het universum even dat ik leef, voor alles in mijn leven en ik doe regelmatig wensen in mijn “wensen voor het universum” box

Dit resulteert in een groeiend vertrouwen in mij, dat alles gaat zoals het gaat en ik de juiste dingen op mijn pad krijg als ik durf te wensen en het resultaat los laat.  

Deze quote van Abraham Hicks vind ik dan ook wel tof:

“There is only a stream of well-being that flows. You can allow it, or resist it, but it flows just the same”

Op een of andere manier kan ik deze niet zo mooi vertalen naar het Nederlands ๐Ÿ˜‰ Ik vertel hoe ik dit zie in een aflevering over manifesteren in mijn ‘Doe minder, Leef meer’ podcast. 

  • Ik deel ook waarom positief denken niet werkt
  • Hoe je ontdekt wat je WEL wil
  • Hoe je intuned op wat je WEL wil
  • Hoe je resultaten kunt loslaten
  • Hoe je voelt wie je wil zijn als visualiseren nog een stap te ver is
  • Uiteraard eindig ik met een super fijne meditatie om hier zelf mee aan de slag te gaan

Gabrielle Bernstein zegt hier heel mooi over dat als je niet krijgt wat je wil, misschien het universum wel iets veel beters voor je heeft. En daar ben ik het wel mee eens, we willen zo vaak alles onder controle houden, dat we vergeten open te staan voor alle andere mooie opties. Hoe vaker je mediteert, mindful rituelen tot een dagelijkse beoefening maakt, hoe meer je leert vertrouwen op de flow van het leven…
En hoe meer je ook open staat voor verassende resultaten.

Veel plezier!

Beluister mijn nieuwste podcast via iTunes Spotify of Soundcloud

Delen

Andere artikelen

Ontvang een gratis Mini Meditatie voor elke dag

Mediteren kun je leren

Check in bij jezelf

Ontvang een gratis Mini Meditatie voor elke dag