Vergeet de goede voornemens, zet intenties voor het nieuwe jaar met deze meditatie

Goede voornemens zijn zo 2020… en eerlijk, het is vaak hard werken die voornemens. mijn podcast heet niet voor niets Doe minder, Leef meer 🙂

Dus heb ik een andere optie voor je, ontdek de kracht van Intenties in 2021

Al jaren deel ik de kracht van intenties in plaats van voornemens. Want zeg nou zelf hoe veel goede voornemens zijn zo duurzaam dat ze je nog steeds doet van afgelopen jaren? En ja, afgelopen jaar was pittig en mooi tegelijkertijd.

 

Zo wenste iemand mij een Normaal 2021. Ik betrapte mijzelf er op dat ik dacht “Huh? Maar wat is normaal eigenlijk”? Wil ik wel terug naar normaal? Want dit gekke jaar heeft mij wel wat geleerd en meegegeven.

Zo had ik ineens volop de tijd en ruimte om zwanger te zijn en niet mee te doen met de gang van zaken. Naast mijn coachingspraktijk geef ik ook nog les aan de HBO opleiding Social Work & Toegepaste Psychologie en dit kon ik allemaal vanuit huis doen en ondertussen ook mijn kleintje voeden. Mijn wereld werd overzichtelijker, ik was minder in de weer met alles wat ik ook nog wilde meemaken en ontdekken….

Hoe was dat voor jou? Want zo deelde iemand mij dat de wereld ineens in een tempo was die ze bij kon benen en dat ze dat stiekem wel heerlijk vond. Natuurlijk zijn er ook hele nare dingen aan deze tijd, dat wil ik niet ontkennen. Maar uit een crisis situatie kun je altijd mooie inzichten halen die je je hele leven mee kunt nemen en je dus misschien wel helemaal niet persé terug wil naar hoe het voor die crisis was.

In deze podcast deel ik naast een meditatie om met intenties te werken, ook mijn favoriete verhaal over hoe je in het leven kunt staan. Een oud Oosters verhaal over of iets je nou geluk brengt, of juist niet?

Ervaar het zelf en beluister mijn podcast, haal je journal erbij zodat je na tijd je intenties kunt opschrijven

Beluister mijn nieuwste podcast via iTunes Spotify of Soundcloud

Werken met intenties en naar binnen keren heeft mij altijd geholpen in de juiste keuzes maken. Ervaar dat ook met mijn meditatieprogramma

Delen

Andere artikelen

Ontvang een gratis Mini Meditatie voor elke dag

Mediteren kun je leren

Check in bij jezelf

Ontvang een gratis Mini Meditatie voor elke dag