Hoe kun je beter leren loslaten? Ontdek het in deze 5 stappen

Want als je loslaat heb je twee handen vrij, ook al zo’n leuke Loesje uitspraak.

Maar leren loslaten? Hoe doe je dat? 

Dit is een veelgestelde vraag in mijn coachingDe herfst is er weer en zoals de blaadjes nu ook loslaten, is het ook tijd voor ons om los te laten.

Herfst… het enige wat jij hoeft te doen… Is meebewegen met de stormen en ontdekken wat je wil loslaten. En ook wat je nog even vast wil houden. Want dat mag natuurlijk ook!

Ja, dat klinkt misschien cliché, maar juist nu ‘inchecken’ bij jezelf, ontdekken wat jij nodig hebt om los te laten is waardevol. De natuur helpt op de achtergrond een handje mee. In deze podcast neem ik je mee in de thema’s: Wat valt er los te laten? Wat wil je loslaten? Wat zou je vast willen houden? 

Durf je controle maar lastig los te laten? Ben je stiekem een beetje perfectionistisch? Wil je zo graag weer minder doen en moeten van jezelf? 

Je kunt de inspiratie gebruiken om stap voor stap in je leven los te laten. We hebben allemaal te dealen met stress, nare gebeurtenissen en vooral met overtuigingen die ons in het dagelijks leven behoorlijk in de weg kunnen zitten. 

Alle rollen die je wil vervullen: de perfecte moeder, vrouw, dochter, werknemer, ondernemer, powervrouw, vriendin en ga zo maar door. En een groot deel daarvan is ruis….

Mensen zeiden vaak tegen mij: ‘Je moet het gewoon loslaten’ Ja maar… dacht ik… Hoe dan? En wil ik wel loslaten? Ik bedoel mijn piekeren en harde werken was ook een soort van wie ik was geworden, wat ik kende. 

Daarom heb ik 5 afleveringen opgenomen over loslaten die je hieronder vindt. Of je kunt mijn Doe minder, Leef meer Podcast ook volgen via iTunes & Spotify, naast deze serie heb ik meerdere Podcasts opgenomen.

Meer doen kun je waarschijnlijk wel.
Kun je ook minder doen?
Check mijn coachingsprogramma om samen met mij te leren loslaten


Klik hier voor meer info


Check mijn Coachingsprogramma en boek een vrijblijvende kennismaking

Delen

Andere artikelen

Ontvang een gratis Mini Meditatie voor elke dag

Mediteren kun je leren

Check in bij jezelf

Ontvang een gratis Mini Meditatie voor elke dag